⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Fener yenilmesin diye her şeyi yaptı hakem bozuntusu şeref yoksunu... İleri çıkartmadı ki bizi... 5 tane falan net faulümüzü çalmadı, ileride top tutturmadı bize... Göstermediği kartların etkisi keza... Biz de zaten yorgunluk/sakatlık/kadro darlığı mevzularıyla sıkıntılıydık, son dakikalarda enerjimizin düşeceği belliydi...
Abi resmen nefes aldırmadı hakem 65 den sonra. Tersten fauller verdi olmayan fauller bize verilmeyenler skriniarin altilmamasi saraya işi barışa yapılanlar bir takım bu kadar şeye anca bu kadar oynar.. üstüne birde Arda etkisi oyuna girerken dedim yemin ederim yapma diye bağırdım evde

Şu maçı kaybetmeyeceğimzden o kadar emindimki ama böyle bitincede insan üzlüyor işte

Kornerler neyse de serbest vuruslarin cogu hakemin hediyesiydi. fbliler dustugu an faul caliyordu. Skriniar Sara'nin bilegine tabanla girdi faul bile calmadi. Turuncu-kirmizi kartlik hareket.
Topu tutamadıgın için o pozisyon yaşanıyor.Topu tutmayı bilen takım onu yaşamaz zaten.Gaziantep maçında bile son 15dk gol yiyorduk az kalsın topu tutamadık aynı şeyler sürekli yaşanıyor düzelme yok.

KULÜBE YETERSİZLİĞİ VE HAKEM MAÇI VERDİ

OKAN HOCAYA DENECEK BİR ŞEY YOK, ELİNDE TOPÇU KALMADI BİR ŞEYLER DENEMESİ LAZIMDI

O birşeyler SG maçında gol yediren Arda mı olmak zorunda?

Ukalalık resmen, 19 yaşında çocuğu son 20dk sahaya atmak.

Noldu şimdi iyi mi oldu? Çocuk her girdiğimde gol yediriyorum diye kendini yiyecek.

Okanlık bir şey yok. Evet Arda hamlesi riskti, Icardi risktli, son değişiklikler riskti ama adamın da elinde opsiyon çok azdı... Karşı çıktığınız değişiklikleri yapmasa da bir orta yine gol olabilirdi...

Bu maçın birinci sorumlusu hakemdir. İkinci yarı 70'e kadar falan hücum edemememizin tek sorumlusu hakem denen dallama... 2-3 kere orada hücuma çıkabilsek psikolojik olarak baskı yemeyeceğiz, gitgide geriye itilmeyeceğiz, hatta belki ikiyi atacağız... Skriniar denen göt hadi kırmızı değilse bile sarı kartlı oynayacak...

Devre arasına lider girip sağlam transferler çekmemiz lazım bu kadro ile yürümez iş, bu arada hocaya hiç bir şey sorulmaması lazım alıp getireceksin onun fikrinin bir önemi olmamalı artık, kadronun yeterli mi yetersiz mi yedeğe ihtiyacı var mı yok mu şu divan kurulundaki dedemiz ismimi unuttum direkt ona sorup fikir alacaksın.

Bu yönetim yasin kola bu gece hakemliğini bitirmezse bıraksınlar bu işleri

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt