Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.050
- 1.124
- 2.223
yazik oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle üstad soğumasa oyun elleri ayakları dolasacakti dinlendilerkazımcan ve torreria carpısınca oyun sogudu bu kötü oldu bize nedense
Abi resmen nefes aldırmadı hakem 65 den sonra. Tersten fauller verdi olmayan fauller bize verilmeyenler skriniarin altilmamasi saraya işi barışa yapılanlar bir takım bu kadar şeye anca bu kadar oynar.. üstüne birde Arda etkisi oyuna girerken dedim yemin ederim yapma diye bağırdım evdeFener yenilmesin diye her şeyi yaptı hakem bozuntusu şeref yoksunu... İleri çıkartmadı ki bizi... 5 tane falan net faulümüzü çalmadı, ileride top tutturmadı bize... Göstermediği kartların etkisi keza... Biz de zaten yorgunluk/sakatlık/kadro darlığı mevzularıyla sıkıntılıydık, son dakikalarda enerjimizin düşeceği belliydi...
Kadikoyde miydi ? (Kocaeli yenilgisi milli aralarda baya koptum ligde ne oynandi etti diye)Oynadı ya yendiler son dkda
Topu tutamadıgın için o pozisyon yaşanıyor.Topu tutmayı bilen takım onu yaşamaz zaten.Gaziantep maçında bile son 15dk gol yiyorduk az kalsın topu tutamadık aynı şeyler sürekli yaşanıyor düzelme yok.Kornerler neyse de serbest vuruslarin cogu hakemin hediyesiydi. fbliler dustugu an faul caliyordu. Skriniar Sara'nin bilegine tabanla girdi faul bile calmadi. Turuncu-kirmizi kartlik hareket.
KULÜBE YETERSİZLİĞİ VE HAKEM MAÇI VERDİ
OKAN HOCAYA DENECEK BİR ŞEY YOK, ELİNDE TOPÇU KALMADI BİR ŞEYLER DENEMESİ LAZIMDI
Evet 1:0 yendi ezikler kirimizi kart jokerleFener - TS oynadi mi?
Kadıköydeydi maç ama pardon son dk değildi ilk yrının son dksıydı. Okay kırmızı görmüştü hatırlarsın o dkya kadar ts eziyorduKadikoyde miydi ? (Kocaeli yenilgisi milli aralarda baya koptum ligde ne oynandi etti diye)