⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Bundan sonra feneri izlemeden saçma şeylerle öven görürseniz bilinki antudan gelmis fenerlidir
Hiçbir büyük maçta iyi oynamadılar

Yine bir poh oynamadan bir puan aldılar

Yatıp kalkıp hakeme ve Okan'ın yanlış değişikliklerine dua etsinler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11'de Kazımcan'la başladığımız ve ilk hamlemizin Arda olduğu bir kadro gücüne göre 1 puan iyidir. 4 tane bekimiz ve tam randımanlı bir Yunus olsaydı bu maçı çok kolayca bitirebilirdik maalesef takımın son bölümde nefesi yetmedi artık. Fenerbahçe'de 1 tane bile eksik yoktu ve evinde oynadı son dakikalarda yemek üzücü ama yapacak birşey yok. Bu kadar olumsuz şartlarda 1 puanı alıp devam etmeliyiz, Devreye minimum kayıpla gidip bu takıma doğru takviyeleri yapmamız şart mevcut kadro derinliği sezonu götüremez.

Kızmayın ama ne yapar eder Muslera o topu çıkarırdı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer futbolcuların topicini bu gece okumam ama gayet iyi mücadele ettiler.
Tek hata Icardi"nin girmeseydi.
Usg maçına mağlubiyet beklediğim için fazla üzülmedim, bu maça da mağlubiyet bekliyordum ama beraberlik gayet iyi.
Tek üzücü olan 94'de filan yemek.
Fener de onca hakem desteğine rağmen adam akıllı baskı bile yapamadı. Hakemler olmadan koca bir balonlar.

Son zamanlarda derbileri deplasmanda daha rahat oynuyoruz genel olarak. Takviyelerle saplar geçeriz bence
Orasi oyle ama tff ve ligin geneli hep bize bilebdigi icin...

Ligi aliriz bir sekilde(ama oyunumuzda cok sikinti var)

Ben oyun yuzunden avrupada tatsizliklar geliyor hissindeyim, biraz pesimistlikle beraber. Usg maci baya karamsar yapti beni

Namussuz it bırakmadı ki oynayalım abi, bıraksa kontradan yapıştırıdık adam ayağıyla falan top kesmeye çalışıyordu öyle bir namussuz
Hakem konusuna deginmek istemiyorum cunku o Trabzonlu herif dayaklik gercekten. Butun gri pozisyonlari Fener lehine caldi, rakibin kirmizisini da es gecti.

Saibeli bir hakem vardi

Sara’ya yapilan iki net faul var

Baris’in temiz bir pozisyonu var faul caldi

Rakip yari saha da tek bir faul bile aldirmadi hakem

Geri
Üst Alt