⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Okadar haksiz puanlar aldilar ki bu sene haddi hesabi yok artik. Bukadar kötü haldeyken biz sakatlar filan gene maci almasi gereken tarafiz, hakem isini yapsa. Hakem kollamasi olmasa 20 puanda filan olurlar ancak. jk ile 5cilige yarisirlar. Trabzon göztepe samsunun arkasinda olmalilar gram iyi degil oyunlari onlardan. Ha samsun zaten yenmisti uyduruk kararlar cikmasa.

Son düzenleme:
Resmen FB'li oyuncuların yüzündeki korkuyu gördük ekrandan, psikolojik olarak bizim maçlarda eziliyorlar
evet bende tam bunu diyecektim
kendi ezik taraftarı gaza gelmiş filanda bütün oyuncularında vardı bu korku tedesco bile mac sonu haddimizi bilerek oynadık diyor
taraftarı olacak embesil kitlede siklet farkını görmüş oldu
herifler kac gundur fark atacaz cok iyi oynuyoruz filan diye gaza geldiler koreografi filan
ilk isabetli şutu 88de attılar

ve bunlar asla ön alan baskısı yapamazlar takımları hic uygun degil

Bu nasıl bir düzen ki bize ve bunların rakiplerine patır patır kırmızı kartlar çıkıyor, sonra televizyonda YouTube'da evet tabi kırmızıydı hıhı denilip üzeri kapatılıyor. Sarı lacili camia ve onun tasmalısı Hacıosmanoğlu ise sürekli FIFA kokartı olmayan hakemi hemşehrisi diye atayıp bunlara kırmızı göstermiyor. Bu sistemden fayda gören sürekli ama sürekli bu lanet camiayken bir de çıkıp maçı mı yorumlayacağız?

Önce bu ligde herkes eşit şartlarda mücadele edecek ki biz de hocasına oyuncusuna eleştiri oklarını yöneteceğiz. Ama bunlar gibi kansızlar varken bu ligde kendi oyuncuma eleştiri yapamıyorum.

Malesef gerek yönetim olarak gerekse de taraftar sosyal medya olarak hakemlere karşı çok zayıfız yasin kol denen herif ikinci yarı fb formasıyla maç yönetti neredeyse bize vermediği fauller skriniara göstermediği kırmızı beraberlik için herşeyi yaptı bunu fb aleyhine yapsa ortalık yıkılıyordu şimdi ama bizden zayıf bir açıklama dışında birşey çıkmaz bu adam bize her zaman puan kaybettirecek bir adam yönetim gerekeni yapmazsa sosyal medya ve taraftar gerekli baskıyı kurmazsa ikinci yarıdaki derbilere de bu adam verilir bizi o maçlarda da doğrayıp şampiyonluğu elinden alır ondan sonra da istersen sabaha kadar açıklama yap bir işe yaramaz

Sane rakibinden en az 5 metre geride korkuluk gibi bekliyor. Levent'in daha da yakininda baska topcumuz yok.
1000027903.webp

55 den 95 e kadar faul vermemiş. Varmı başka örneği bundan bahseden kimse yok. Verilmeyen net 4-5 faul olduğu gibi rakib lehine de verdiği saçma 4-5 tane de faul var. Adam 2. Yarı ezdi bizi.

2. yarı lig kızışınca bu eşşekler çok puan kaybeder rakipler yatışta olmazsa

dzeko ve tadicten sonra rakibi açacak topçuları yok

asensio diye bikbik ötüyorlardı bugün ilk yarıda 1 kez falan dokundu topa heralde
Asensio şut fırsatları da buldu aslında ama hepsinde çok kötü vuruşlar yaptı

Geri
Üst Alt