⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Maçın en kısa özeti,
Fb yedek kulübesi sayesinde 1 puan aldı
Biz yedek kulübesi, sakatlık derken 2 puanı kaybettik.

1 puanı yedek kulübemiz yüzünden kaybettiysek, 1 puanı da hakemden dolayı diyebiliriz bence.

Bu itlere içerde puan kaybettirmezler. Deplasmanları da oldukça kek. Trabzon ve bize gelecekler sadece. Çok az puan kaybı bekliyorum Fb'den. O yüzden çok kredimiz yok malesef. Olanı da Kocaeli'de, içerde Bjk'ye karşı kullandık.
Tanrı’nıj adaleti vuracak gene. Hiç beklemedikleri hatta senin de beklemediğin maçlarda puan kaybedecekler.

Geçen senelerde de böyle oldu. Trabzon deplasmanında kazandılar mesela ama sonra evlerinde düşme adayı takımlara puan kaybettiler. O yüzden, hakem kollaması olsa bile futbol bu. Belli olmaz.

Maçı sinirlenmemek için yarım yamalak izledim..Bu saranın ceza sahasına girerken namussuz kahpe çocuğı skrinarın hareketinede faul çalmamış şerefsiz.
Birde üzerine hiçbirşey yapmamıiş gibi dizle karışık vuruyıor hareket çekiyor.

Golden önce sanchez istediği kadar orada dursun o hareket çok net faul.
Gerçekten inanılmaz sinirliyim.Böyle giderse bu taraftarın sabrı falan kalmayacak büyük olaylar çıkacak.
Bizm yorumcularda çok zayıf şu yukarıda söylediğim pozisyonlardanda bahsetmediler bile.

Yapılacak iş çok basit.Ama bunu yapmak için adam olmak lazım.Galatasarayı iliklerine kadar hissetmek lazım.

Bugün hemen basın tıplantısı yapılacak.
Pozisyonlarla birlikte kol ve şerefsiz sahibi itin gtüne sokulacak.Ardından şerefsiz yöneticiletine yatan adamları görmek istiyorsan deyip skriniar ve diğer karaktersiz adanların pozisyonlarını gözüne sokup onuda itin gtüne sokacaksın.
Ondan sonrada beinspora had bildireceksin.

en sonda bu böyle devam ettiği sürece çıkacak olaylardan bu klüp ve taraftar sorumlu değilide diyeceksin.

En sonunda alayını istifaya davet edeceksin.

Son düzenleme:
Galiba 55-95 arası lehimize hiç faul çalmadığı doğruymuş. Minimum 6 tane sadece Trio'da tespit edilen var. 2 tane Osimhen'e, 2 tane Sara'ya, 2 tane Barış'a... Bunların en az biri çok tehlikeli yerden frikik... FB'ye de olmayan en az 3 tane hediye faul veriliyor, biri tehlikeli yerden frikik, biri de orta kesilebilecek duran top şansı... Ayrıca bu süreçte Barış'a haksız bir sarı çıkarken, FB'ye minimum 2 sarı kart çıkmıyor, hatta birisi bana göre kırmızı...

Arkadaşlar bir maçta sizin lehinize hiç faul çalınmazsa ne yaparsanız yapın o maçta istediğiniz gibi oynayamazsınız…

Gol atınca senin en önemli alametifarikan ne? Rakip gol için öne çıkınca Barış ve Osimhen’e atılan uzun toplar ile gol aramak veya 2. Bölgede şok preslerle topu kazanıp geçişe kalkmak…

Ee hakem her pozisyonda Barış ve Osimhen’e faul çalar, onlara yapılan müdahalelerde devam derse ne olacaktı??

Oyunu değerlendirenler hakemden bağımsız değerlendiremez. Eski tip hakemlik kalmadı. Bir penaltı vereyim, bir kırmızı vereyim ile yapılmıyor işler artık. Daha ince, daha tehlikeli… Rakip teknik direktör gibi senin hücumda ve savunmada zaaflarını biliyor ona göre oynuyor

Bizim Osimhen ve Barış'ı oynatma sebebimiz birebirde rakibi yemesi.

E her ikili mücadelede topu rakibe veriyorsan -haklı haksız- o zaman ne işi kalıyor ki adamların sahada.

Çok ezbere konuşuyorsunuz. Sırf Osimhen var diye adam soldan derinden bir tane orta kesemeyecek mi? Osimhen varken 1 tane bile orta kesemediler mi şimdi? Kestiler bir sürü. Demek kesebiliyorlar. Geri çekilmiştik zaten, orta yapmalarını tamamen engelleyemezsin. Osimhen olsa da risk alırlardı merak etme, 95 olmuş artık dakika, korner olsa kaleci gelecek gol atmaya, Osimhen var diye defans hattı ileri mi çıkamayacakmış o dakikada... Her türlü çıkarlardı... Bugün Osimhen o kadar da ahım şahım tehditkar gözükmedi ayrıca belliydi antrenman eksiği... Yani atıyorum geçen seneki derbiler kadar falan aşırı etkili değildi... Yorulmuştu da doğal olarak... Hakem de sağolsun 2. yarı itti bizi geriye, zaten bizim de enerjimiz çok yoktu çekilmeye meyilliydik, o da hepten itti. Psikolojik olarak da itti ayrıca. Yine de iyi savunduk. Pozisyon hemen hemen hiç vermedik. O Kazımcan-Torreira kafa kafaya sakatlık pozisyonu da bizim konsantrasyonu dağıttı, adamlara son bir kafayı toplama birbirlerini gazlama fırsatı verdi, Arda'nın da tecrübesizliği derken vurdurdu işte kafayı... Golün Icardi'yle falan alakası yok...

Bence Arda'yı stopere atmak biraz hata gibi oldu ama yani İlkay'ın da çıkması gerekiyordu. Öyle kullandı tercihini, demek ki güveniyor hoca.

Ezbere gibi görünebilir ama o değişiklik tabelasını gördüğüm an içimden eyvah dedim, eminim benim gibi birçok kişi de bunu demiştir, doğrudan etkisi yok gibi gözükebilir ama bazen o hissiyat geliyor işte. Orta gene kesilebilirdi ancak belki de Osimhen ceza sahası içinde olup rakibi bozabilirdi, ya da rakibe baskı yapıp daha kötü bir orta atılmasına neden olabilirdi, bilemiyorum tabi tamamen hissiyat ile konuşuyorum, bazı şeyler sadece mantık ile açıklanmıyor maalesef. Arda da bana göre hataydı ama sanki tılsımı bozan değişiklik bu oldu gibi daha çok. Dediğim gibi teknik bir yorum değil, biraz hissiyat ve söylediğin gibi biraz ezber. Fakat bu tarz maçlarda da herşeyi mantıkla açıklayamıyorsun.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazansak 4 puan yapıp onları kaosa sürükleyecektik. İsmail ve aykut sesleri yükselecekti. 1 puan bence hiç iyi değil. Ayrıca bizimkilerde çok çekingen oynadılar, biraz daha özgüvenli olsak alırdık bu maçı, yedeğe adam aldırmayan okan hoca sayesinde berabere kaldık. Bu sene iş ortada bana göre, ts bile süpriz yapabilir. Devre arası nokta atışı transferler olmalı ama hiç ümidim yok. Hakemi konuşmaya gerek yok. Herkes gördü zaten, şikrinyar iti 4 sarılık oynadı 1 sarı görmedi.

Fener'in (herkesçe söylenen) en formda ve en iyi hali, Gs'ın bir dolu eksik, sakatlıktan yeni dönmüş oyuncuları ile, yorgun ve en formsuz halinden, son saniyede anca beraberliği kurtarabildi.

Hem de onlarca haftadan sonra kazansa lider olacağı motivasyonu varken bile.

İki takım arasındaki şampiyonluk yarışındaki son durum budur.

Kazansak 4 puan yapıp onları kaosa sürükleyecektik. İsmail ve aykut sesleri yükselecekti. 1 puan bence hiç iyi değil. Ayrıca bizimkilerde çok çekingen oynadılar, biraz daha özgüvenli olsak alırdık bu maçı, yedeğe adam aldırmayan okan hoca sayesinde berabere kaldık. Bu sene iş ortada bana göre, ts bile süpriz yapabilir. Devre arası nokta atışı transferler olmalı ama hiç ümidim yok. Hakemi konuşmaya gerek yok. Herkes gördü zaten, şikrinyar iti 4 sarılık oynadı 1 sarı görmedi.
Bizimkiletin kafa beraberliğe razıymış maç sonu röportajlarında gördük hepsi memnundu, keşke kazanmaya gelseymişiz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt