Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trakya'nin neresindensin, renktas?
trakyalı değilim, orda da yaşamıyorum ama oralardan çok arkadaşım varTrakya'nin neresindensin, renktas?
YokFikirlerinde revize varmı ?
Başakşehir de kara geceBuna nasıl penaltı vermediler hayret ediyorum.![]()
Pale male, bizim jargonu kullaninca sorayim dedim.trakyalı değilim, orda da yaşamıyorum ama oralardan çok arkadaşım var![]()
Gazi kulübü olmasak puan farkını böyle indirmezdik de, gazi kulübüne döndü. Takımda sağlam oyuncu tutamıyoruzFenerin 11 ciddi kötü bu arada. Alvarez vasat önlibero, Kerem zaten bitik, Talisca?, En nesyri?, Oğuz?, Semedo?, Levent? Tek dişe dokunur adamları Fred'di bu sene o da çok düştü. Hala bizimle uğraşıyorlar:d Beşiktaş 1 tane baba stoperle iyi bir santrafor alsa bence net fenerden iyi takım.

Bunun başka açıklaması yok.Başımızdakilerin durumu ve yaptığı hatalar karşı tarafın medyasıyla federrasyonuyla her türlğ şerefsizliğ karşısında bizim şampiyon olmamızı ilahi adalet dışında başka birşeyle açıklayamıyorum.Yahu şu medyadakilere bakıyorum yemin ederim hepsi sırtlan gibi bekliyor.Allah'in tokati yok yaaa
bizden iyi pas yaptıklarını söylemekte bir beis görmemekteyimtşehir iyi takım olmuş ha kadroları da gayet iyi