Takimi ve Okan hocayi yalniz birakan bir yonetim var. Aynisi Fatih Terim zamaninda da olmustu. Bu isin sonu iyi degil. Taraftar olarak biz her daim takima ve hocaya destek cikmaliyiz. Sezon sonu sampiyon olsak bile bu yonetim gitmeli. Artik sIkIldim ben surekli dalga gecer gibi bir takimi ittirip, bizi ise durdurmaya calismalarindan. Adil mac yonetsinler, baska birsey istemiyoruz. Fenere osuruktan penalti, rakiplerine ucuz kirmizi kartlar verilmesin, rakiplerin tertemiz golleri iptal edilmesin, fenerli topculara kartlik pozisyonlarda kart gosterilsin. Nasil bir takim Avrupada'a en cok kart goren, fakat Turkiye'de ise en az kart goren, en az faul yapan takim olabilir? Bu mantiga aykiri, istatistik bilimine ters. Daha once caktirmadan kolluyorlardi, bu sezon artik insanlarin gozune soka soka yapiyorlar. Hakemler saha icerisinde fener aleyhine duduk calmiyor. Bizim mac disinda fener aleyhine VAR en son nezaman devreye girdi, hatirlayan var mi? Bizim mactada mecbur mudahele etmek zorunda kaldilar cunku kabak gibi el var. Buna dur denilmez ise durum vahim.
Buarada fener denen teror orgutunun sampiyon oldugu yillara bakin, maclar radyodan veriliyordu. Istedikleri gibi $ike yapiyorlardi. Ne zaman naklen yayin geldi sampiyonluklari durdu. Bunun ustune VAR gelince de butun kadikoy serileri bitti. Baktilar olacak gibi degil, Lale Orta ile VAR'i ele gecirmeye calistilar, fakat Erden Timur gotlerine soktu. Simdi de neredeyse tum hakemler fenerli. Her yerde kendi adamlari var. Artik cekinmeden yapiyorlar.