⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Yönetimden bir cacık olacağı yok, Yasin Kol yine maç almış bu hafta. Taraftara çok iş düşüyor, hocanın ve takımın arkasında olduğumuz net şekilde belli olmalı. Arada göstermelik bir iki düdük çalarlar lehimize kendilerini aklamak için, onun dışında her maç hakemleri de yenmemiz lazım.

Takimi ve Okan hocayi yalniz birakan bir yonetim var. Aynisi Fatih Terim zamaninda da olmustu. Bu isin sonu iyi degil. Taraftar olarak biz her daim takima ve hocaya destek cikmaliyiz. Sezon sonu sampiyon olsak bile bu yonetim gitmeli. Artik sIkIldim ben surekli dalga gecer gibi bir takimi ittirip, bizi ise durdurmaya calismalarindan. Adil mac yonetsinler, baska birsey istemiyoruz. Fenere osuruktan penalti, rakiplerine ucuz kirmizi kartlar verilmesin, rakiplerin tertemiz golleri iptal edilmesin, fenerli topculara kartlik pozisyonlarda kart gosterilsin. Nasil bir takim Avrupada'a en cok kart goren, fakat Turkiye'de ise en az kart goren, en az faul yapan takim olabilir? Bu mantiga aykiri, istatistik bilimine ters. Daha once caktirmadan kolluyorlardi, bu sezon artik insanlarin gozune soka soka yapiyorlar. Hakemler saha icerisinde fener aleyhine duduk calmiyor. Bizim mac disinda fener aleyhine VAR en son nezaman devreye girdi, hatirlayan var mi? Bizim mactada mecbur mudahele etmek zorunda kaldilar cunku kabak gibi el var. Buna dur denilmez ise durum vahim.

Buarada fener denen teror orgutunun sampiyon oldugu yillara bakin, maclar radyodan veriliyordu. Istedikleri gibi $ike yapiyorlardi. Ne zaman naklen yayin geldi sampiyonluklari durdu. Bunun ustune VAR gelince de butun kadikoy serileri bitti. Baktilar olacak gibi degil, Lale Orta ile VAR'i ele gecirmeye calistilar, fakat Erden Timur gotlerine soktu. Simdi de neredeyse tum hakemler fenerli. Her yerde kendi adamlari var. Artik cekinmeden yapiyorlar.

Bir qy önce yerli yabancı rakipler, bizle maclari olduğun da tedirgin iken, geldiğimiz noktaya bakın hele. Rakiplerin alayını cesaretlendiren başta okan hoca ve yönetime tebriklerimi iletiyorum.

Eee, yarın akşam yönetime 1 tepki gelir mi azıcık ucundan -

Musaba ve holseye dikkat etmek lazim en formda ve tehlikeli 2 oyunculari ,ortasaha ve savunmada eksikleri var

Sanchez sag bekte sorun olur, 95'te yedigimiz gol de onun ve Sane'nin gereksiz presinden dolayi oldu. Bazen bombos birakiyor orayı. Ama başka alternatif de yok, belki Barış dusunulebilir Yunus oynayacak durumdaysa. Cok zor bir mac, Samsun iyi ekip. Ciddi olmazsak puan kaybi olur, herkes 100% oynamali. Ilkay'dan da bu sefer iyi performans bekliyorum, 15 gün oldu 2 mac ve bol antreman yaptı. Bir zahmet fizik olarak zorlanma, FB'ye karsi ikinci yari ortada yoktu resmen.

Osimhen, İlkay, Lemina, Yunus, Kaan, Berkan ne durumdalar acaba?

Takımda ilk 11 oynayacak futbolculardan Uğurcan, Abdulkerim, Toreira, Sara, Sane ve Barış dışında herkes ya sakat, ya cezalı ya da sakatlıktan yeni çıkmış durumda.

3-4 günde bir maç yapıyoruz. Abdulkerim, Toreira, Barış, Sane gibi adamları bugünlerde dinlendirebilsek keşke. Ama Samsun maçı da rotasyon yapılacak maç değil. Zaten rotasyon adamı da çok az.
Şu maçı da zararsız atlatalım Monaco maçına odaklanalım.

Uğur
Davinson Lemina Abdülkerim Kazım
Torreira Sara
Sane Ilkay BAY
Osimhem
Fener 11'i bozulmasın. Gerçi Yunus da döndü.

Yüksel başkan gs li damarı caktirmadan ortaya cikmis ,hocaya üstü kapalı sakin icardi osiensen cift forvet çıkma demis

Yasin kolu bizim samsun maçına atamadıklarına şükredin

Sesame Street Idk GIF

Geri
Üst Alt