- 15 Aralık 2011
- 18.559
- 7.316
- 1.513
Bu var kimse bir daha zor maç alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogal konumla alakası yokO zaman başka ama ona veren mal hakemler çıkıyor. Kovid sezonu ardaya vermişlerdi bizde
Ne bileyim Recep, keşke Osimhen'in golüyle bitseydi. Bıktım fenerlilerle uğraşmaktan.adamlar her mac skandal yapıyor malzeme verıyor ne oluyor yine calıyorlar onlara
El penaltı konularında işin ölçüsü kaçtı
Bence penaltıydı. Doğal konum diye diye içine sıçıldı futbolun
Aynı pozisyonda bi hakem veriyor diğeri vermiyor bence buna bi standart getirilmeli, cezasahasında ele geldi mi penaltı diyeceksin, doğal konum diyerek kafa karıştırmayacaksın
Öyle diyenlerin alayı fenerli.Penaltı olmayan pozisyona penaltı verilmedi diye sevinenler ne ara bu hale geldik.Hepinizi anlıyorum dötümüzün korkusundan ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Top gövdenin arkasından geçiyor gerçi eli arkadayken çarpan topa penaltı verilen bir ortamda yaşıyoruz.
Rezil yönetti naçı.Kadıköyde yönetilen mçalrla bizim iç sahada yönetilen maçlar arasında dağlar kadar fark var.Penaltı yok
Sanchez'i sakatlamaya çalışan Şerif Ndiaye ahlaksızı atılsa maç bitmişti
bence penaltı falan demedim penaltı verecek dedim , ikisi farklı şeyler çarpıtmayalım, sonraki mesajımda da doğal konuma girmeli dedim zatenAz önce penaltı diyordun doğal konumdaki kola