⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Bu var kimse bir daha zor maç alır

Geçen hafta yenseydik bu hafta bu penaltı verilirdi. Geçen haftanın diyeti oldu.

El penaltı konularında işin ölçüsü kaçtı

Bence penaltıydı. Doğal konum diye diye içine sıçıldı futbolun

Aynı pozisyonda bi hakem veriyor diğeri vermiyor bence buna bi standart getirilmeli, cezasahasında ele geldi mi penaltı diyeceksin, doğal konum diyerek kafa karıştırmayacaksın

Kural açık r’daş vücuttan seken topa penaltı verilmiyor top beline çarptıktan sonra kolunu kaçırmasına rağmen sekip koluna çarpıyor buna normalde leyhimize olsa asla çalmazlardı ama aleyhimize olduğu için %100 çalarlardı çalmayınca şaşırdık

Kesinlikle elini açmıyor

Topu durdurmaya çalışmıyor

Top gelip koltuk altına doğru çarpıyor

Malum takım mutlu olacak diye kolunu koparamaz üzgünüm..

Asla penaltı değil bu yüzden

Not : Bu kadar açıklama yapmamıza rağmen hala daha eveveve yapanlar s gitsin bale yapsın ya da eskrim oynasın..

Uğurcan arda apo kazım 4lüsü maçı vermek için her şeyi yaptı sahanın ortasına pislemedikleri kaldı

Penaltı olmayan pozisyona penaltı verilmedi diye sevinenler ne ara bu hale geldik.Hepinizi anlıyorum dötümüzün korkusundan ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Top gövdenin arkasından geçiyor gerçi eli arkadayken çarpan topa penaltı verilen bir ortamda yaşıyoruz.
Öyle diyenlerin alayı fenerli.

2 yıl önce konya macında apo nun vucudundan kola gelen pozisyonun aynısı konya penaltı beklemişti

Penaltı yok

Sanchez'i sakatlamaya çalışan Şerif Ndiaye ahlaksızı atılsa maç bitmişti
Rezil yönetti naçı.Kadıköyde yönetilen mçalrla bizim iç sahada yönetilen maçlar arasında dağlar kadar fark var.

Verilmeyen fauller çıkmayan kartlar artık inanılmaz boyutta.Kanıksadık artık resmen alıştırdılar.

arda da hiç ışık yok, sezon başı varsada artık kayboldu. sahaya adım atmamalı artık

ne güzel
ne güzel
kuduran ifblileri görmek ne güzel
kudurun

Az önce penaltı diyordun doğal konumdaki kola
bence penaltı falan demedim penaltı verecek dedim , ikisi farklı şeyler çarpıtmayalım, sonraki mesajımda da doğal konuma girmeli dedim zaten

görsel_2025-12-05_221232946.webp

Bence penalti degildi bu arada ama verilse neden verdiler demezdim.(Ligin standardi yok cunku)

- yakin mesafe bana gore
- geri kosarken kolu normal hafif acik olmasi
- topa dogru hamlesi yok, kasit yok

Ama nedenler bunlar degil, gecen hafta Yasin Kol olayi yuzunden Var vermedi bence. Bu firsati asla kacirmazlardi yoksa

Geri
Üst Alt