Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Macin kazanani atilla oldu kesinlikle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çıkarSuper kupa maçlarimizi unutalım forvette icardi olacak golu zor atarız.
TS iyi olsun istiyorum. Kadroları da sergiledikleri oyun da şampiyonluk için çok zayıf ki Fatih Hoca sürekli temkinli mesajlar veriyor bu yüzden. Üst üste 3-4 maç kazanamasalar şaşırmam. Sabırlı davranabilirlerse, seneye çok iddialı olabilirler...
Olamazlar. Bir sonraki şampiyonluk için bir 40 yıl daha bekleyecekler. Hoş, şu durumda bile stadı doldurmayan şehre neyin şampiyonluğu, o ayrı konu.TS iyi olsun istiyorum. Kadroları da sergiledikleri oyun da şampiyonluk için çok zayıf ki Fatih Hoca sürekli temkinli mesajlar veriyor bu yüzden. Üst üste 3-4 maç kazanamasalar şaşırmam. Sabırlı davranabilirlerse, seneye çok iddialı olabilirler...
Sabırlı davranmaları şartını koştum, onu yapamazlar işte. Üst üste iki maç kaybetseler, Tekke istifa sesleri yükselir; Fatih Hoca da değişik bir adam, bir bakmışsın çekip gidivermiş.Olamazlar. Bir sonraki şampiyonluk için bir 40 yıl daha bekleyecekler. Hoş, şu durumda bile stadı doldurmayan şehre neyin şampiyonluğu, o ayrı konu.
Rakiplerin ve bizim durumumuz konusunda haklısın da, bence oynadıkları oyunun çok üzerinde bir puan topladılar. Yani ikinci devre serbest düşüşe geçerseler hiç şaşırmam. Şu anki konumlarını suni görüyorum açıkçası. Seneye de eldeki parlamış oyuncuların hangisini tutabilecekler büyük muamma. TS'ye gelen herifler genelde şehirden dolayı max 1 sene sonra tekrar kaçmaya çalışıyor. Kadro istikrarını korumaları da pek olası gelmiyor bana o yüzden. Her sene bir sirkülasyon oluyor.Sabırlı davranmaları şartını koştum, onu yapamazlar işte. Üst üste iki maç kaybetseler, Tekke istifa sesleri yükselir; Fatih Hoca da değişik bir adam, bir bakmışsın çekip gidivermiş.
Yoksa sabredebilseler pekala iddialı olabilirler seneye; rakipleri uçup kaçmıyor hani. FB sıfırdan kadro kurmaya kalkacak, BJK ne yaptığını zaten bilmiyor. Bizde de kadro kalitesine mütenasip bir oyun halen oturtulabilmiş değil; belli saplantılarından kurtulamayan hoca vs vs vs...