SL 25/26 H:15 | Göztepe 1-2 Trabzonspor | MS | 7 Aralık | beIN Sports 1

Trabzon önümüzdeki hafta Onauchu ve Wagner Pina yokken bjk'ye yenilir ve havlu atar.

Rakiplerle aramizda en az bir maclik fark olmali bizim maclara daha rahat cikmamiz icin

Liderligi kaybedecegiz stresi gectigimiz yillarda hic olmadi en az bir maclik kredi oldugu icin

Fener ile bir maclik fark var ama trabzon ile yok

Ne olursa olsun hafife alinmamali trabzon cünkü tek kulvar da oynuyorlar ve bu büyük bir avantaj

Biz ise bir aksilik olmazsa subat’a kadar avrupa da olacagiz play off turuna kalabilirsek

okan hoca yine vizyonu ile şaşırttı

ts yi bilerek yenmemiş ki fb yi geçsinler

yalnız jk yi neden yenmedi diye sakın sormayın

Onachu son 15 dakika stoper oynadı, Osimhen'in FB maçında oyundan çıkışı aklıma geldi, hiçbir şey yapmasa duran topları karşılardı. Allah'tan Samsun maçinda çıkmadı da(Yediğimiz golde dâhi defans yapıyordu.) tekrardan skoru aldı.

TS iyi olsun istiyorum. Kadroları da sergiledikleri oyun da şampiyonluk için çok zayıf ki Fatih Hoca sürekli temkinli mesajlar veriyor bu yüzden. Üst üste 3-4 maç kazanamasalar şaşırmam. Sabırlı davranabilirlerse, seneye çok iddialı olabilirler...

Lazyonun ciddi eksikleri var ama ona rağmen mücadeleci oynuyorlar ama fener ve 8jkya gore takke hoca daha iyi top oynatmakta

TS iyi olsun istiyorum. Kadroları da sergiledikleri oyun da şampiyonluk için çok zayıf ki Fatih Hoca sürekli temkinli mesajlar veriyor bu yüzden. Üst üste 3-4 maç kazanamasalar şaşırmam. Sabırlı davranabilirlerse, seneye çok iddialı olabilirler...

Avantajları temkinli olmak, gözü yüksekte görünmemek
Keşke şimdi 2. olunca havaya girerlerde kendi taraftarı o zaman imha ediyor genelde

İttirile kaktırıla şu çöpleri 2.sıraya getirttiler ya ne diyim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onana'nın sarı görünce hakemi alkış manyağı yapması 2. sarıyı gerektirirdi

Olamazlar. Bir sonraki şampiyonluk için bir 40 yıl daha bekleyecekler. Hoş, şu durumda bile stadı doldurmayan şehre neyin şampiyonluğu, o ayrı konu.

Olamazlar. Bir sonraki şampiyonluk için bir 40 yıl daha bekleyecekler. Hoş, şu durumda bile stadı doldurmayan şehre neyin şampiyonluğu, o ayrı konu.
Sabırlı davranmaları şartını koştum, onu yapamazlar işte. Üst üste iki maç kaybetseler, Tekke istifa sesleri yükselir; Fatih Hoca da değişik bir adam, bir bakmışsın çekip gidivermiş.

Yoksa sabredebilseler pekala iddialı olabilirler seneye; rakipleri uçup kaçmıyor hani. FB sıfırdan kadro kurmaya kalkacak, BJK ne yaptığını zaten bilmiyor. Bizde de kadro kalitesine mütenasip bir oyun halen oturtulabilmiş değil; belli saplantılarından kurtulamayan hoca vs vs vs...

Sabırlı davranmaları şartını koştum, onu yapamazlar işte. Üst üste iki maç kaybetseler, Tekke istifa sesleri yükselir; Fatih Hoca da değişik bir adam, bir bakmışsın çekip gidivermiş.

Yoksa sabredebilseler pekala iddialı olabilirler seneye; rakipleri uçup kaçmıyor hani. FB sıfırdan kadro kurmaya kalkacak, BJK ne yaptığını zaten bilmiyor. Bizde de kadro kalitesine mütenasip bir oyun halen oturtulabilmiş değil; belli saplantılarından kurtulamayan hoca vs vs vs...
Rakiplerin ve bizim durumumuz konusunda haklısın da, bence oynadıkları oyunun çok üzerinde bir puan topladılar. Yani ikinci devre serbest düşüşe geçerseler hiç şaşırmam. Şu anki konumlarını suni görüyorum açıkçası. Seneye de eldeki parlamış oyuncuların hangisini tutabilecekler büyük muamma. TS'ye gelen herifler genelde şehirden dolayı max 1 sene sonra tekrar kaçmaya çalışıyor. Kadro istikrarını korumaları da pek olası gelmiyor bana o yüzden. Her sene bir sirkülasyon oluyor.

göztepe gs maçlarından sonra paylaşım yapmayı biliyorsun hadi hadi lan noldu pıstınız

Geri
Üst Alt