Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
2-0dan sonra rölantiye aldık herhalde bu sefer düşmeyiz 2. yarıda önceki maçlardaki gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede 1 devre yetti bana2. yarı olmasın ya
Devre arası girsin senin kamlumbağ hızımdaki adamda hızlandıısın..torreira yerine biri lazım devre arası oyunu hızlandıracak
Süperiz, Osimhem harici(Hatrick yapabilirdi.) kötü oynayan yok! İkinci yarıda orta saha düşecek ama Sara'yı oyuna atabiliriz, yedeğimiz var.Nasiliz, takip edemedim?
Cenabetlik bulastirmabu maçı ne izlerim ne de üzerine analiz kasarım
şimdi gidip biraz çapkınlık yapayım
Yunus nasildi ? 2. yariyi kaldirabilirmi ?Ilk 15 dk Arsenal sonra Galatasaray gibi oynadik
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus nasildi ? 2. yariyi kaldirabilirmi ?
GidiyorLemina'nın durumu ne? Afrika Kupası'na gidecek mi?
1 tane yersek Bizim her yerimiz kasilacak. 3-4 atsınlar sonra kasmasinlarÇok kötüyüz bence ama rakipten kaynaklı. Topçular rakip leş halde diye kasmıyor zorlamıyor
Son 5 dakikayi izledim de, Baris şu son paslari düzgün verebilirse level atlayacagiz, cok emek verip topu öldürüyor.Süperiz, Osimhem harici(Hatrick yapabilirdi.) kötü oynayan yok! İkinci yarıda orta saha düşecek ama Sara'yı oyuna atabiliriz, yedeğimiz var.
Düzelttim rtas.İlk yarıda bile dk 30 gibi düştü ama şimdi mola olduğu için bi 10-15 dk daha oynar, sonra yerini kimseye bırakır.