⚽ SL 25/26 H:16 | Antalyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 13 Aralık | beIN Sports 1

Atletico maçına 40 gün var. Bu süreçte ciddi bir rakiple maç oynamayacağız. Sakatları salalım artık, hazır olmadan kimse süre almasın.

antalya defansı baya zayıf ve hücum güçleri de hiç iyi değil, rahat yenmemiz lazım,adamlar kendi dengi takımlara bile hücumsal olarak bi şey yapamamış ve defansta sorun yaşamışlar

Bu Antalya güçlü takımlara karşı erken pes edip diğer maçlara abanıyorlarsa iyi taktik zira bunlar kadar çabuk pes eden başka takım yok. Ne zaman izlesem kesin düşerler diyordum.

Kalkın laaaaaaaaaaaan
1000044210.webp

?????

Bu Antalya güçlü takımlara karşı erken pes edip diğer maçlara abanıyorlarsa iyi taktik zira bunlar kadar çabuk pes eden başka takım yok. Ne zaman izlesem kesin düşerler diyordum.
Gene zilyon tane maci berabere bitirttikleri icin 9 uncu ile 17 inci arasi 6 puan.

2 maca bakar istedikleri takimi kurtarmaya

tam kadro bile zar zor çıkıyoduk bu deplasmandan

Hocamız çok iyi çalıştırıyor takımı, gerek teknik-taktik gerekse kondisyon olarak. O kadar çok çalışıyor ki takımımız, kalecimiz bile adale sakatlığı yaşıyor. Ben rahatım bu maç 0-5 diyorum.

Kaismpasada cezali falan var mi dunku mactan sonra? Nefret ettigim mac. Bizim sahada bide, taraftari galyana getirip negatif pompalamak icin TFF adina firsat

osimhen rövaşata falan atarsa tek farkla anca kazanırız.

Antalya taraftarının uA’ya yazdığı şerefsizce ifadeleri yeni gördüm. Bu tarz topluluklara fırsat verdikçe ve yönetim sustukça daha kötü bir duruma geleceğiz. Bugün bunlara fark atıp domaltmamız lazım. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Jakops oynamalı. Sağlamken son kez oynatak. Nasıl olsa milli takımdan sakat dönecek

Okan Eren-Jakops Berkan-Lemina rotasyon işlerinde büyük patladın bu sezon

Antalyanin zemini cok kotu o yuzden rakipleri hep uzun top yada orta acıyor

Geri
Üst Alt