- 3 Haziran 2015
- 56.366
- 65.523
- 4.033
F.T. Yazmayın ya kafam karışıyor hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direkt gördüğü için supheliyimLig maçında geçerli lig maçında görülen kartlar diye biliyorum eğer değişmediyse kural.
Hangi cityBu city olainin nesini beğenmiş
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-3 kaçtı diyecektik ofsayt oldu1-4 kacti
Man cityHangi city
Bir TS için çok önemli Savic, Pina, Onuachu yoktu bir de. Savic yedekteymiş onunla başlamaması büyük hata Tekke adına. Bizim maçta da Savic çıkınca defansif olarak çok hata yapmaya başlamışlardı.Bu arada Ts, bizim maça çıktığı kadar konsantre oynamadı ilk yarıyı. Nasılsa yeneriz kafası var gibiydi. İkinci yarı yener diye düşünüyorum.
Ersinim bu maç için haklı olabilirsin ama bizim maçta resital yapmıştıBu city olainin nesini beğenmiş
Hakanım Onuachu deliler gibi arıyorlar. Savic sakatlıktan falan mı çıktı acaba mantıklı değil yedekte başlaması.Bir TS için çok önemli Savic, Pina, Onuachu yoktu bir de. Savic yedekteymiş onunla başlamaması büyük hata Tekke adına. Bizim maçta da Savic çıkınca defansif olarak çok hata yapmaya başlamışlardı.
Vallaha bizim maçlarda bazı futbolcular resital yapıyor özellikle kalecilerErsinim bu maç için haklı olabilirsin ama bizim maçta resital yapmıştı
Dostum inandın mı harbi. Sara 45e citye gidiyorduMan city
haklısınDostum inandın mı harbi. Sara 45e citye gidiyordu
Baba Sara ve İlkay aynı anda oynadığında Oulai ve Maestro gibi driblingci orta sahalar bizi darmaduman ediyorlar.Vallaha bizim maçlarda bazı futbolcular resital yapıyor özellikle kaleciler