- 31 Ağustos 2021
- 62.927
- 45.348
- 3.258
Bjknin kucuklugunu cok hafife aliyorsun, ben sadece sure yetecek mi onu merak ediyorumTrabzon 1 kişi fazla iken bile gol yiyecek izlenimi veriyor, o yüzden Fener maçı gibi olmaz
Bjk 4-3 alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjknin kucuklugunu cok hafife aliyorsun, ben sadece sure yetecek mi onu merak ediyorumTrabzon 1 kişi fazla iken bile gol yiyecek izlenimi veriyor, o yüzden Fener maçı gibi olmaz
Bjk 4-3 alır
Lig maçında geçerli lig maçında görülen kartlar diye biliyorum eğer değişmediyse kural.Toure kupa maçında oynayabiliyor mu
Maskot zeytinliden vazgecmeyiz.İkisiyle de vedalaşamıyorsun Canım Ersen ve Dadaşlarım![]()
Nokta atışı bir tespit olmuş MustafammmBjk ts fb ye karşı kırmızı gördü bizde bjk ye karşı kırmızı gördük.
Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz.BJK ve TS'ye karsi 4 puan vermemiz evimizde anlasilir gibi degil. Sacma sapan iki takım, gerçekten şu anda farklı yerde olmuştuk puan farkı anlamında. Şimdi seneye BJK, TS, Samsun, Goztepe deplasmanları ile uğraş dur..
Tolunay mi
Bence Orkun a veremediğini Bilal e vermek zorunda kaldı Çılgın SedatımOrkun'u atması lazımdı. O daha sert hareketti
Tolunayımmm, bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi