Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.110
- 8.992
- 1.813
Direkt kaleye vurmasa hakem penaltıya hazırladıydı iyice
Salklık etti
Salklık etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bireysel olarak iyi adamlari var acikcasits şu maçı kazansa bile şampiyon falan olamaz çok kırılgan ve tecrübesiz bi takım marttta puan farkı 15 falan olur
Orkun'un basması da aynısı idi bugün, Skriniar pozisyonunu kriter aldıkları için atamadılar kabak Bilal'e patladıHaklarımızı savunan yok çünkü derbide Skriniar çatır çatır ayağa bastı
zubkov'u beğenmiyorum başı kesik tavuk gibi batagov bence biraz abartılıyor ağır bi oyuncu olai henüz çok yolu var mustafa'yı beğeniyorum onuachu yoksa bitiklerBireysel olarak iyi adamlari var acikcasi
Zubkob
Batagov
Olai
Yerli mustafa
Bunlar hic fena degil
ozan bile gülmüştür içinden şu kırmızıyaskriniar pozisyonu ve davinsona basılan çok daha sertti bence
vara bile çağrılmadı hakem
Basma olarak gördüm, yoksa niye böyle bir şey yapayım sence?sen de bunu yazabilmek için kırmızı doğru diyorsun gibi geldi bana ahbert
Tr standardinda iyiler bence. Fatih tekke yeterli degil gibizubkov'u beğenmiyorum başı kesik tavuk gibi batagov bence biraz abartılıyor ağır bi oyuncu olai henüz çok yolu var mustafa'yı beğeniyorum onuachu yoksa bitikler
ts şu maçı kazansa bile şampiyon falan olamaz çok kırılgan ve tecrübesiz bi takım marttta puan farkı 15 falan olur
Ağır çekimde kırmızı, normal çekimde güç uygulamadığı için sarı gibi. Lakin Orkun'un zaten kırmızı yemesi lazımdı ona vermeyince buna verdiler klasik berbat TR hakemleri.Alakası yok kırmızıyla
forumda tsden çekinen rdaşlar var barim ona istinaden yazdımşampiyon biz olacağız zaten