Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basma olarak gördüm, yoksa niye böyle bir şey yapayım sence?
Bu üç klüpde namussuz şerefsiz.Bizi engellemek için her haltı yiyorlar..Medyada ts kadar lobimiz yok.Yönetim seviyesinde zaten en zayıf takımız.Abi Sara'nın pozisyona faul verilmeyen ligde buna kırmızı veriliyor. Çürümüşlüğe bak
Buradada bunu isteyenler çoğunluktaydı.Şimdide alternatif yedek alınmalı diye yorumlar yapılıyor.Gökhan sazdagi berbat bir herif yav
Orkun 8 değil 10 numara. O yüzden her müdahelesi dengesiz. Üzerine bir de kaptanlık verince stresi yönetemiyor. BJK kadro o kadar leş ki 8 numara oynayacak başka adam yok. Mallar Gedson'u verip daha fazla paraya 10 numara aldıklarının farkında değil.Orkunu tahrik etmesi cok kolay bu herif 25 degil 5 milyon bile etmez
Sonuç? Ben önyargılı olabileceğinizi söyledim, sen de beni başka maksat (?) gütmekle itham etmiş oldun ki yok öyle bir şey. Sorun da yok...Bilmem
Kırmızı değil diyenler de basma olarak görmemiştir belki heis
İkisiyle de vedalaşamıyorsun Canım Ersen ve DadaşlarımEmre zeytinli ve Oral fifada mac yapiyorlar gibi.
Zeytinli trabzon
Oral tabii ki bjk
İzledigim en fifavari mac