SL 25/26 H:16 | Trabzonspor 3-3 Beşiktaş | MS | 14 Aralık | beIN Sports 1

tartışılır martışılır da jeke yine kamilce on kişi kaldı fb maçının aynısı olur ts yenmese bile max berabere

Emre zeytinli ve Oral fifada mac yapiyorlar gibi.

Zeytinli trabzon
Oral tabii ki bjk

İzledigim en fifavari mac

Abi Sara'nın pozisyona faul verilmeyen ligde buna kırmızı veriliyor. Çürümüşlüğe bak
Bu üç klüpde namussuz şerefsiz.Bizi engellemek için her haltı yiyorlar..Medyada ts kadar lobimiz yok.Yönetim seviyesinde zaten en zayıf takımız.
Aralarında en az lehine karar verilen takım biziz.En çokta şikeciler..

Bazi pozisyonlar da Saha icerisinde kaciriyorlar ustune videodan izleyip yine cozemiyorlar. Sirf VAR cagirdi diye bir cok pozisyonda baski altinda kalip ya da VAR daki denyonun manipulesi ile yine yanlis karar veriyorlar.

Toure kupa maçında oynayabiliyor mu

Ulan Hacı hatasız maç yönetti dediğin kol un vermediği kırmızıdan daha basit bir pozisyonda verilen kırmızıya açıklama yapacak mısın bakalım

Orkuna mac basinda kirmizi cikarmadilar, ilk firsatta telafi ettiler.

Bu ikisi arasinda 3 gol yedi trabzon.

Ne hesabi varsa patladi haciosmanin. İkinci yari hakem mahfedecek bjkyi

Bu Trabzon’da 2 tane gol atacak kapasite göremiyorum.
At şikecileri 9 kişi bile kalsa hamsiler bu maçı alamaz.

Trabzon 1 kişi fazla iken bile gol yiyecek izlenimi veriyor, o yüzden Fener maçı gibi olmaz
Bjk 4-3 alır

Orkunu tahrik etmesi cok kolay bu herif 25 degil 5 milyon bile etmez
Orkun 8 değil 10 numara. O yüzden her müdahelesi dengesiz. Üzerine bir de kaptanlık verince stresi yönetemiyor. BJK kadro o kadar leş ki 8 numara oynayacak başka adam yok. Mallar Gedson'u verip daha fazla paraya 10 numara aldıklarının farkında değil.

Yaşananları katiyetle yeterli görmüyorum. Daha bariz hatalar olmalı, maç sonucu mikrofonu gören hosmana sövmeli

BJK ve TS'ye karsi 4 puan vermemiz evimizde anlasilir gibi degil. Sacma sapan iki takım, gerçekten şu anda farklı yerde olmuştuk puan farkı anlamında. Şimdi seneye BJK, TS, Samsun, Goztepe deplasmanları ile uğraş dur..

Geri
Üst Alt