SL 25/26 H:17 | Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık | beIN Sports 1

İsmi süper lig koymakla olmuyor bu işler
Ligin %80'i çer çöp dolu

Bu ligde TS, Göztepe, Samsun, İBB gibi kulüplerin sayısı 2 katına çıkmadıkça hiçbir şey olmaz bizden.

Bugün küçüktaş İtalya, Hollanda, İspanya fark etmez avrupadaki liglerin çoğunda küme düşme hattında olurdu bizde 4. mü 5. mi ne sıradalar. Düşünün ligin kalitesini.
Olum lig yeni kotü değil ya ve bunun değişmeyeceği de bariz napalım gidip pl de oynamayacağimiza göre şu lig çok kotü olayları çok boş geliyor yav bana yeni olan bir şeyde değil çünkü.

O an Fenerli değil miydi Eyüpspor usta? FB'nin düzgün savunma yapan takımlara karşı bir cacık oynmadığını gördük. O durumlarda da kırmızı ve penaltı aldılar.

Bu yorumun benzerini fbliler de bizim Antalya ve Samsun maçlarının ilk yarıları için yapıyor yani o zaman 2 takım da hücum anlamında çöp diyebiliriz. Fener en azından bizim gibi uzun top spamlamıyor derdimiz o

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olum lig yeni kotü değil ya ve bunun değişmeyeceği de bariz napalım gidip pl de oynamayacağimiza göre şu lig çok kotü olayları çok boş geliyor yav bana yeni olan bir şeyde değil çünkü.

Ligde ben bu kadar boşbeleş hiçbir özelliği olmayan bir sürü takımın olduğu başka sezon hatırlamıyorum. Dibin dibi şu an.

Fenerin ön alandaki , oyuncularına uzun metrajlı depar attırmayı gerektirmeyen organize presleri sonucu oluşturduğu hücum sürekliliği ile ilgili bir yorumun olur mu

rakiple mi alakalı diye düşüneceğim bir takım olduğundan eyüpspor bu konudaki yorum hakkımı biraz daha test maçlarına saklıyorum

ama şunu söyleyebilirim ki fenerde değişen en önemli şey istek ve buna bağlı baskı

geçen sene fenerli topçuların yüzünden oyun oynanırken irin akıyordu

şimdi cevval bir istek var

Ligde ben bu kadar boşbeleş hiçbir özelliği olmayan bir sürü takımın olduğu başka sezon hatırlamıyorum. Dibin dibi şu an.
Geçen sene veya ondan önceki senelerde de pek bir farkı yoktu. Lig en az 5 senedir diplerde zaten yarın bizde kepaze bir takımla oynayacaz mesela puan kaybedersek o bizle alakali kasimpasa bir halt yemeyecek.

Bu yorumun benzerini fbliler de bizim Antalya ve Samsun maçlarının ilk yarıları için yapıyor yani o zaman 2 takım da hücum anlamında çöp diyebiliriz. Fener en azından bizim gibi uzun top spamlamıyor derdimiz o

Antalya maçı ile bugünkü pozisyonu kıyaslayan maldır usta. Sane çalım atıyor, Sallai uzaktan atıyor, Osimhen hayvan gibi deparla top kapıyor. Eyüp'ün yediği ilk gol ile hangisi benzer de aynısını deniyor? Fener'in boktan oyununu gördük, görüyoruz. Ligin ortalama üstü takımlarına karşı 11-11 galibiyet yok. Anca boş yere övün.

ya daha bu sene hakkında hoca moca değil diye post attığın biri için milleti niye darlıyon
Her hocanın saçma sapan, salaklı kayıpları olur usta. O maçın ardından yazılır. Paso gömüp, rakibi övmek doğru değil. Ayrıca ben kimseyi darlamıyorum, mesajıma cevap yazmayana bir daha yazmıyorum zaten rahatsız etmemek için.

Geri
Üst Alt