SL 25/26 H:17 | Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık | beIN Sports 1

işin komik tarafı fenerin kaleye bile gidemedigi puan bıraktıgı maclarda bazı arkadaslar hiç piyasada olmuyor :)
Mazoşist yaw bunlar başka bişey değil 3 yıldır aynı şey

Geçen yıl ocakta morinyo ligi çözdü daha puan kaybetmez diyodu bire bir aynı tipler :d

Şu ara transfer dönemini çok iyi geçirmemiz lazım öyle adamlar alınmalıki cuk oturmalı bu iğnelerin yaptığı transferler geçen seneki gibi değil bu sene tuttular üzerine koyarak güçleniyorlar gerekli takviyeleri çok ince eleyip sık dokur bir şekilde yapmak lazım

Usta senin nefretin düşünme sisteminin önüne geçmiş. Kasımpaşa kötü bir takım. 10-0 yenseler de bu onları iyi yapmayacak. Celtic Barca'yı yenince iyi takım mı oldu, tövbe bismillah bunlar nasıl mesajlar. Organize baskı ucu açık bir söylem. Geçenlerde @Güney Kartal ustam pas yapmıyoruz dedi, ligin en çok pas takımı olduğumuz istatistiği attım ama onlar yan pas geri pas dedi. Kendini sağlama almana patladım.

Tamam ben de sana diyorum ki madem istatistik üzerinden oynadığımız futbola çok güveniyorsun üstelik Kasımpaşa’nın kötü olduğunu düşünüyorsun yarın kaç gol beklentisi ile maçı bitireceğiz hep beraber izleyip görelim. Okan sevginiz sizin gözleri kör etmiş diyeyim o zaman ben de oynadığımız futbolu beğeniyorsanız. Celtic barça ne alaka anlamadım bomboş bir örnek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Thiam satışta

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav gelip Fenerin organizasyonlarını övüyorsunuz, bari bi kere bize karşı da yapsalardı da görseydik

1 gol bulsalarda beklenti içerisine girsek bari yav böyle hiç sarmıyor

Tamam ben de sana diyorum ki madem istatistik üzerinden oynadığımız futbola çok güveniyorsun üstelik Kasımpaşa’nın kötü olduğunu düşünüyorsun yarın kaç gol beklentisi ile maçı bitireceğiz hep beraber izleyip görelim. Okan sevginiz sizin gözleri kör etmiş diyeyim o zaman ben de oynadığımız futbolu beğeniyorsanız. Celtic barça ne alaka anlamadım bomboş bir örnek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usta oynadığımız oyuna güveniyorum ve Kasımpaşa kötü bir takım. Kalite olarak da açık ara farkla öndeyiz. Galatasaray zaten bu ligde her takıma karşı böyle. Kalite olarak fark var, oyun olarak fark var. Galatasaray gol beklentisi olarak da ligde lider ki. Avrupa'da da 12. sırada. Sürekli kötülenecek bir durum yok ortada.

Celtic Barça örneği tam senlik, Eyübe gol atınca ilah ettin Feneri ya. Aynı mantık. Madem iddia koydun ortaya girelim. Ama bunu artniyetle yapmam, özür dileme vs. bize yakışmaz. Avatar belirler onu yaparız.

Geri
Üst Alt