SL 25/26 H:17 | Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık | beIN Sports 1

Antalya maçı ile bugünkü pozisyonu kıyaslayan maldır usta. Sane çalım atıyor, Sallai uzaktan atıyor, Osimhen hayvan gibi deparla top kapıyor. Eyüp'ün yediği ilk gol ile hangisi benzer de aynısını deniyor? Fener'in boktan oyununu gördük, görüyoruz. Ligin ortalama üstü takımlarına karşı 11-11 galibiyet yok. Anca boş yere övün.

Kardeş bana hikaye anlatma ilk yarı handikap olur dedim oldu yarın da bok gibi top oynarız diyorum o da olacak. He sen muhtemelen yarın akşam “Kasımpaşa 2 maçtır gol yemiyor baya iyi takım” falan diye bahane üreteceksin rezil futbola. Yarın organize baskılarla rahat kazanalım forum önünde ayağına kapanıp senden özür dileyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dişli takımlara karşı sahada kaybolan asensio ve talisca icin güzel idman macları bunlar

Bizim galibiyetlerle fbnin galibiyetleri bir değil fbnin çoğu galibiyeti 10 kişi kalan rakiplere bize karşı böyle bir durum olmuyor farkın 3 olması yanıltıcı en az 6-7 olmalıydı rakipler ve hakemler sayesinde böyle oldu

Kasımpaşa maçlarımız da hiç kolay geçmemesiyle bilinen maçlar zaten. 3-0'dan mı ne maç vermiştik en son.

pfff.

Şampiyonlar ligi diye Beşiktaş Trabzon derbilerinde yattılar. Verdiler beleş 4 puanı. Sonra da gidip şampiyonlar liginde köy takımlarına puan dağıttılar. Ne lig kaldı elimizde ne CL. Bravo vallahi.

Amma tantana yaptiniz be. Ligin kötu takimlarindan birini yeniyor iste, tipki bizim gecen antalyayi yendigimiz gibi

Biatçıyım maalesef
taUN8K.gif

Böyle daha iyi yensinler, coşsunlar, umutlansınlar, uçsunlar. Dahazevkli oluyor sonra yapı mapı ağlıyorlar.

bizim takım bu sene şampiyonluğu şikeciler kadar istemiyor bu çok net .
maç da seçiyoruz kadromuz da dar.
devre arasında nasıl olacaksa kaliteli adamlar alıp oyunculara ve okan hocama motivasyon aşılamak lazım yoksa geçmiş olsun .

senelerdir şampiyonuz şikeciler senelerdir tonla para harcayıp her kulvarda patlıyor buna rağmen bu sene bizden daha geniş kadroları oluyor bu nasıl oluyor anlamış değilim.

Talisca,duran,asensio gibi adamlar temposuz sıfır defansı olan adamlar.Bekler hücumcu.Karşılarında rezil bir takım var.Biraz dişli bir takım olsa çok zorlanırlar.Böyle rezil bir takım olunca karşılarında taisca,asensio falan teknik şutları falan iyi oyuncular hemen kendilerini gösteriyor.1.ligde daha iyi savunma yapan takımlar var.

Ben bunlardan korkmuyorum.Önemli olan bizim ne yapacağımız.Birde hakemler en büyük sıkıntı.
Bu yüzden devre arasında bizim ilk 11 seviyesinde sol kanat ve orta saha almamız şart.Bir,iki tanede eksik olan alternatifleri tamamlarız olur biter.Çok zor deplasmanlar var.Bu transferler olursa en azından mesela osimenin yokluğunda falan fazla etkilenmeyiz.İcardinin ilk 11 de oluşuda bu kadar etkilemez.
Ama kadroyu eldekilerden farklı olmayacak alternatif oyuncularla doldurursak değişen hiçbirşey olmaz.

Kardeş bana hikaye anlatma ilk yarı handikap olur dedim oldu yarın da bok gibi top oynarız diyorum o da olacak. He sen muhtemelen yarın akşam “Kasımpaşa 2 maçtır gol yemiyor baya iyi takım” falan diye bahane üreteceksin rezil futbola. Yarın organize baskılarla rahat kazanalım forum önünde ayağına kapanıp senden özür dileyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usta senin nefretin düşünme sisteminin önüne geçmiş. Kasımpaşa kötü bir takım. 10-0 yenseler de bu onları iyi yapmayacak. Celtic Barca'yı yenince iyi takım mı oldu, tövbe bismillah bunlar nasıl mesajlar. Organize baskı ucu açık bir söylem. Geçenlerde @Güney Kartal ustam pas yapmıyoruz dedi, ligin en çok pas takımı olduğumuz istatistiği attım ama onlar yan pas geri pas dedi. Kendini sağlama almana patladım.

Geri
Üst Alt