- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
İnş. maç karnen kötü değildirBilete o kadar para verdik el mahkum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnş. maç karnen kötü değildirBilete o kadar para verdik el mahkum
Espiri yapma hocan 28 Ocak diyor eleştiri yaponu bırak da biz bu fb ile bu sene nasıl başa çıkacağız ali bey? martta şampiyonluk turlarını izleriz gibi bu gidişle
Antalya maçı ile bugünkü pozisyonu kıyaslayan maldır usta. Sane çalım atıyor, Sallai uzaktan atıyor, Osimhen hayvan gibi deparla top kapıyor. Eyüp'ün yediği ilk gol ile hangisi benzer de aynısını deniyor? Fener'in boktan oyununu gördük, görüyoruz. Ligin ortalama üstü takımlarına karşı 11-11 galibiyet yok. Anca boş yere övün.
İnş. maç karnen kötü değildir
küme düşmeleri güzel itoğullarının
Biatçıyım maalesefEspiri yapma hocan 28 Ocak diyor eleştiri yap
Biatçıyım maalesef
Paso rezil futbol oynayıp 1 farkla aldığımız maçlar izledim
Tedesco mourinho'dan daha iyi hocalık yapıyor fb'ye burası da doğru malesef.
Usta senin nefretin düşünme sisteminin önüne geçmiş. Kasımpaşa kötü bir takım. 10-0 yenseler de bu onları iyi yapmayacak. Celtic Barca'yı yenince iyi takım mı oldu, tövbe bismillah bunlar nasıl mesajlar. Organize baskı ucu açık bir söylem. Geçenlerde @Güney Kartal ustam pas yapmıyoruz dedi, ligin en çok pas takımı olduğumuz istatistiği attım ama onlar yan pas geri pas dedi. Kendini sağlama almana patladım.Kardeş bana hikaye anlatma ilk yarı handikap olur dedim oldu yarın da bok gibi top oynarız diyorum o da olacak. He sen muhtemelen yarın akşam “Kasımpaşa 2 maçtır gol yemiyor baya iyi takım” falan diye bahane üreteceksin rezil futbola. Yarın organize baskılarla rahat kazanalım forum önünde ayağına kapanıp senden özür dileyeceğim.