Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.779
- 13.643
- 1.398
maestro makata ikilisine güveniyorum arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yensinler , hakettiler de o maci.Bizi de yendiler ama Can abi
Guendozi falan aldılar amaYensinler , hakettiler de o maci.
Lig baska bir dunya.
Kendileri seviyeler atladi diye degil, biz kendi icimizde sorunluyuz su an o yuzden basimiza geliyor bunlar. Direkt "eyvah fener alacak" panigi tffnin ekmegine yag surer
Kendi içimizdeki sorunların sebebi belli degil ,transfer filan degil ,mental çöküş var ve bunun sebebi şimdilik meçhul 2 3 oyuncu vs olsa anlaşılır ama full takim ve hoca ,hiç normal degil bu durumYensinler , hakettiler de o maci.
Lig baska bir dunya.
Kendileri seviyeler atladi diye degil, biz kendi icimizde sorunluyuz su an o yuzden basimiza geliyor bunlar. Direkt "eyvah fener alacak" panigi tffnin ekmegine yag surer
Aldilar diye lig promosyon olarak yaninda mi geliyor?Guendozi falan aldılar ama
Cunku 3 sampiyon sezonda da derbi vs avantajlarini aldin. Bu sene o kredi yok. Hocada bunun panigi net var. Avrupa konusunda kader maclarina cikacak ve sahadaki oyun alarm veriyor.Kendi içimizdeki sorunların sebebi belli degil ,transfer filan degil ,mental çöküş var ve bunun sebebi şimdilik meçhul 2 3 oyuncu vs olsa anlaşılır ama full takim ve hoca ,hiç normal degil bu durum
Yönetimleri değişti,negatif havaları gitti bu tehlike değil mi sence de Can abiAldilar diye lig promosyon olarak yaninda mi geliyor?
Oncelikle yonetim , sonra hoca(ayni kafada olacaksa) degismesi gerekli. Sampiyon olsak bile
Ben sahadaki oyunculardan once yonetim ve hocayi suclu buluyorum.
Fener ne yaparsa yapsin. 3 senedir ne yaptilarda bize engel oldu.
Bari 1-0ç atsaydınAlanya'ya 4K atıldı Portekizli hocaya güveniyorum
Öyle yapınca kazanıyor kahpe fb , berabere bitsin para gitsin önemli değilBari 1-0ç atsaydın
Hagi niye yok harbi