SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Yensinler , hakettiler de o maci.

Lig baska bir dunya.

Kendileri seviyeler atladi diye degil, biz kendi icimizde sorunluyuz su an o yuzden basimiza geliyor bunlar. Direkt "eyvah fener alacak" panigi tffnin ekmegine yag surer
Kendi içimizdeki sorunların sebebi belli degil ,transfer filan degil ,mental çöküş var ve bunun sebebi şimdilik meçhul 2 3 oyuncu vs olsa anlaşılır ama full takim ve hoca ,hiç normal degil bu durum

Guendozi falan aldılar ama
Aldilar diye lig promosyon olarak yaninda mi geliyor? :)

Oncelikle yonetim , sonra hoca(ayni kafada olacaksa) degismesi gerekli. Sampiyon olsak bile

Ben sahadaki oyunculardan once yonetim ve hocayi suclu buluyorum.

Fener ne yaparsa yapsin. 3 senedir ne yaptilarda bize engel oldu.

Kendi içimizdeki sorunların sebebi belli degil ,transfer filan degil ,mental çöküş var ve bunun sebebi şimdilik meçhul 2 3 oyuncu vs olsa anlaşılır ama full takim ve hoca ,hiç normal degil bu durum
Cunku 3 sampiyon sezonda da derbi vs avantajlarini aldin. Bu sene o kredi yok. Hocada bunun panigi net var. Avrupa konusunda kader maclarina cikacak ve sahadaki oyun alarm veriyor.

Belli oyuncularda sorunlar olabilir, yoneticilerin ne kadar takim ile ilgileniyorlar soru isareti.

Maliyetler butceler asiri fazla.

Aldilar diye lig promosyon olarak yaninda mi geliyor? :)

Oncelikle yonetim , sonra hoca(ayni kafada olacaksa) degismesi gerekli. Sampiyon olsak bile

Ben sahadaki oyunculardan once yonetim ve hocayi suclu buluyorum.

Fener ne yaparsa yapsin. 3 senedir ne yaptilarda bize engel oldu.
Yönetimleri değişti,negatif havaları gitti bu tehlike değil mi sence de Can abi

36’lık Efecan ilk defa ilk 11’de, Hagi kadroda yok. Gün geçmiyor ki tuhaflıklar olmasın. Yeter artık gerçekten yeter

Alsalar da sorun değil gerekli transferleri yaparsak şampiyon yine biz oluruz bunlar istediğini yapsın

Maçın skoru değil ama Fener'in nasıl oynadığı sezonun geleceği hakkında baya bi spoiler verir bu maç

Kazanırsak puan farkı 1 olacak diye gergin mi olacaklar yoksa aşırı özgüvenli mi görücez

Geri
Üst Alt