Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.223
- 7.210
- 913
Reis siyaseti falan kalkan yapmayalım bunlara.Bunlar sözde Galatasaraylı.Bunlar çapsız..Mesele bu zaten. Oosterwolde bu maçta oynamamasi gerekirken PFDK Çarşamba açıkladı kararları kupada çekti cezayı. Yönetim olarak o zaman açıklama yapıp ne oluyor demek lazımdı. Aynı oosterwolde.bugun kırmızı görmedi.
Yine aynı oosterwolde 2 hafta önce yan hakeme ama avrat itiraz ederken kart görmedi. Sadece 1 oyuncudan örnek gösterdim. Skriniar desen eli hissettiği an atıyor kendini. MhK ve haciosmanoglu bunlara çanak tutuyor.
Sİyasetinde çoğu fenerli olunca bizimkiler ses çıkarmıyor işleri bozulmasın diye.
Diğer söylediklerinin altına imzamı atarım.Ulan bizde bir futbolcu bir defa ağzını açıyor itiraz ediyor kartı görüyor.
Bunların furbolcuları hakemin anasını belliyor hiçbirşey yok.Ulan bu sahtekar namssuz skrinar benim bu ligde gördüğüm en sahtekar futbolcu.Bunun kendisi atması falan inanılmaz boyutlarda bir daha böyle sdam gelmez.Bu adam bu yüzden bir kere kart görmedi..Daha neler var neler..
Her anlamda Tüm bu gerçekleri gören Galatasaray taraftarına Allah sabırlar versin..Zor iş yemin ederim zor iş.Elinden birşeyde gelmiyor yaa ancak psikolojik olarak kendine zarar veriyorsun.Sinir olup oturuyorsun.
Yani birgün birileri inecek sahaya tekme tokat dövecek hakemi.Böyle birşey olmasını kimse istemez.Ama bunları hakedecek kadar namussuzluk dönüyor.Bu kadar göz göre göre olmaz arkadaş.