SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Mesele bu zaten. Oosterwolde bu maçta oynamamasi gerekirken PFDK Çarşamba açıkladı kararları kupada çekti cezayı. Yönetim olarak o zaman açıklama yapıp ne oluyor demek lazımdı. Aynı oosterwolde.bugun kırmızı görmedi.

Yine aynı oosterwolde 2 hafta önce yan hakeme ama avrat itiraz ederken kart görmedi. Sadece 1 oyuncudan örnek gösterdim. Skriniar desen eli hissettiği an atıyor kendini. MhK ve haciosmanoglu bunlara çanak tutuyor.

Sİyasetinde çoğu fenerli olunca bizimkiler ses çıkarmıyor işleri bozulmasın diye.
Reis siyaseti falan kalkan yapmayalım bunlara.Bunlar sözde Galatasaraylı.Bunlar çapsız..
Diğer söylediklerinin altına imzamı atarım.Ulan bizde bir futbolcu bir defa ağzını açıyor itiraz ediyor kartı görüyor.
Bunların furbolcuları hakemin anasını belliyor hiçbirşey yok.Ulan bu sahtekar namssuz skrinar benim bu ligde gördüğüm en sahtekar futbolcu.Bunun kendisi atması falan inanılmaz boyutlarda bir daha böyle sdam gelmez.Bu adam bu yüzden bir kere kart görmedi..Daha neler var neler..
Her anlamda Tüm bu gerçekleri gören Galatasaray taraftarına Allah sabırlar versin..Zor iş yemin ederim zor iş.Elinden birşeyde gelmiyor yaa ancak psikolojik olarak kendine zarar veriyorsun.Sinir olup oturuyorsun.
Yani birgün birileri inecek sahaya tekme tokat dövecek hakemi.Böyle birşey olmasını kimse istemez.Ama bunları hakedecek kadar namussuzluk dönüyor.Bu kadar göz göre göre olmaz arkadaş.

Ertuğrulun attığı topu gördünüz. 1/2 , 2/1 böyle gider lig sonuna kadar bu sene sağlam yapı kurdular. Bizim Dursun yönetimi de çanak tutuyor bu satışlara.

Rapçinin form tutması iyi olmadı. Sözleşmesi bitiyor, mümkünse kafasını karıştırmak lazım.

Adamlarda açlık var bizde de doymusluk
Kupa maçında da çok isteyen taraf onlardı kazandılar adamlar istiyor
Sarandan sonra şansları da dondu
Bizim maçta 90+ da atmasalar
Beşiktaş maçında Orkun atilmasa lig bitmişti.
Bu sene o sene bence ilk defa bizden fazla istiyorlar. Ve kenetlendiler bizden fazlada hakediyorlar yalan yok zaten bir yerde yıldızı takacaklar yapacak birseyde yok ömür boyu böyle gidecek te değil seneye değişen bir kadro lazim
Davinson da dahil bir çok oyuncu degismeli
Isteyen adamlar gelmeli yönetim ve hoca da dahil
Adamların ittirilmeden kazanamadığı maç yok. En son VAR bunların aleyhine nezaman devreye girdi hatırlayan var mı? Fenerliler öyle alışmış ki penaltı almaya, yerden kalkmıyorlar hakemler de düdük ağızlarında bekliyor vermek için.

Biz son 2 aydır kötüyüz belki ama fener bizden fazla hak etmiyor. Hakemler ittirmese feneri, onu geçtim bizim penaltılarımızı verse puan farkı 8 filandı şuan. TFF, MHK, hakemler, yazılı ve görsel medya fener şampiyon olsun diye herşeyi yapıyor. Fenerin hak ettiği bir b*k olduğunu düşünmüyorum.

Kötü oynuyorlar evet ama defalarca bu tarz galibiyet almalarinin sebebi istekli oynamalari

Kolay kolay puan kaybetmeyecekler belli ki bu istekten dolayi yani bizim artik seri yapmamiz gerekiyor cünkü öne gectikleri an da yakalamak zor olabilir

Kötü oynuyorlar evet ama defalarca bu tarz galibiyet almalarinin sebebi istekli oynamalari

Kolay kolay puan kaybetmeyecekler belli ki bu istekten dolayi yani bizim artik seri yapmamiz gerekiyor cünkü öne gectikleri an da yakalamak zor olabilir

Adamların oyuna sokacak skor yapacak yedekleri var.

Bizde yok ki. Ahmed boxer girsin de skor yapsın diye bekliyoruz.

Geri
Üst Alt