Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Geçen sene nerdeydin Mehmet Saddam gibi saklanıyordun şimdi konuş tabiŞimdide yeni bahane bumu oldu, yapmayın allasen boklamaya gerek yok adam ligin bug ı oldu bu sene işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene nerdeydin Mehmet Saddam gibi saklanıyordun şimdi konuş tabiŞimdide yeni bahane bumu oldu, yapmayın allasen boklamaya gerek yok adam ligin bug ı oldu bu sene işte
Ne alaka, anlama kıtlığın var heralde. iyi oku bu sene diyorum zatenGeçen sene nerdeydin Mehmet Saddam gibi saklanıyordun şimdi konuş tabi
Adamlarda forma garanti değil hepsi mücadele ediyorOyuna girenlerin hepsi hatasız oynadı. Nene bile köpek gibi yardım ediyor defansa.
Kutucu harici hamle yapamıyorsun.
Ağır sövmek lazım da hala sabır etmeye çalışıyoruz.
Malum şahıs dk almazsa düzelirizİfb iyi olduğundan değil bizim ivme çok aşağıya doğru hoca mala bağladı doygunluk çok fazla dün reaksiyon beklerdim takımdan
Ee tamam bu sene çevirdiği çok top var kontrat senesi çünkü kontrat sonrasındaki sezon hatirlat aynı şekil yapsın özrümu dilemesini bilirim. Siz taliscanin yeşili ne kadar sevdiğini unutmussunuzNe alaka, anlama kıtlığın var heralde. iyi oku bu sene diyorum zaten
Umudum bu sene için benim inancım kalmadı. Dersine çalışan bir yönetim ya da teknik ekip göremiyorumMaçı bir gram izlemedim iyi ki izlememişim ama bu kadar puan kaybetmememiz lazımdı bu saatten sonra işimiz zor tüm ivme fenerin arkasında 1 puan öndeyiz filan diyen anca kendini avutur.
Bana niye kiziyon mehmet hocam.Top oynuyolar da demedim ki zaten.3 olsa cikarmasi guc olabilirdi benceYavv o gol olsa 3-4 biterdi, hâlâ fenerin top oynayarak maç kazandığını düşünüyorsunuz. Tamamiyle rakiplerin ikramı ve hakemlerin kollaması. Hakem rakibi oynatmıyor. Top sürekli fenerde. Boş işler. Biz sahada güçlüydük, artık değiliz. Unutun şampiyonluğu. Yönetim resmen kendi elleriyle verdi bu sezon.
baya rahatlatici...1 puan fark ile hala öndeyiz enseyi karartmayın
rahatladığına memnun oldum reisbaya rahatlatici...
Hahaha... Sinirden cam çerçeve indirebilirimrahatladığına memnun oldum reis
![]()
icardinin oynama ihtimali kalmadı bence artık osi olmasa bile 11 baslayamaz dün ,hoca ıslıklanacagını gördüMalum şahıs dk almazsa düzeliriz
O herif 5 maç art arda oynasın jknin arkasında bitiririz ligi
Öyle böyle sıçmıyor oyunumuzun içine
Ha fbyi aşırı küçümsüyonuz orası ayrı