SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Haftaya Göztepe'ye böyle oynarlarsa mağlup olurlar

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi yerde sampiyon olacak bu öküzler yapacak birsey yok. bizdeki embeşillikler biyerde cezalandirilmali

Oyuna girenlerin hepsi hatasız oynadı. Nene bile köpek gibi yardım ediyor defansa.

Kutucu harici hamle yapamıyorsun.

Ağır sövmek lazım da hala sabır etmeye çalışıyoruz.
Adamlarda forma garanti değil hepsi mücadele ediyor

Bizde ise aman o darılmasın bu küsmesin diye forma veriliyor

Adam sahada hayalet gibi dolanıyor ama forması garanti

Yedeklerden kimse zorlamıyor bile artık bizde

Okan Buruk denen adamın derhal istifa etmesi lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sene 6.defa 11 e 11 oynadıkları maç bu ,feneri ona göre degerlendirin yani geri kalan maclara göre yoruma gerek yok

Yani şunların maçlarını aynı oyunla biz oynasak on puan falan gerideydik bir maç rakip öne geçer sonra mal bi kırmızı görür bunlar çevirir bir maç rakip öne geçer hakem bi yerinden penaltı uydurur bunlar maçı çevirir bir maç bugünkü gibi rakip bunları ilk yarı perişan eder topu direkten döner sonra bunlar maçı çevirir e yeter be böyle Eyüp de şampiyon olur başkası da tamamen bal ve hakem rakip yardımıyla ilerliyorlar oyun moyun oynadıkları yok biz gereken takviyeleri yapalım görecez neler oluyor

İfb iyi olduğundan değil bizim ivme çok aşağıya doğru hoca mala bağladı doygunluk çok fazla dün reaksiyon beklerdim takımdan
Malum şahıs dk almazsa düzeliriz

O herif 5 maç art arda oynasın jknin arkasında bitiririz ligi

Öyle böyle sıçmıyor oyunumuzun içine

Ha fbyi aşırı küçümsüyonuz orası ayrı

İçimde öyle bir sinir birikmiş ki anlatamam.
Bu şerefsizleri kaç sezondur lige ortak ettiler zoraki. Her küçük dokunuşta yere düşmeleri , eski oyuncuların her maçta hediyelik ikramiyeleri. Her yerde bu 5 yildizla basina çıkmaları. Pfdk’dan her defasında kayrılmaları, rakiplerin hakkı yenmesine rağmen maç sonralarında onların yönetiminden centilmen açıklamalar, transfer limitlerini açık açık delmeleri (keremin maaşı) Ama beni en çok sinirlendiren ; bizim bunların hepsine göz yuman yönetimimiz!

Maçı bir gram izlemedim iyi ki izlememişim ama bu kadar puan kaybetmememiz lazımdı bu saatten sonra işimiz zor tüm ivme fenerin arkasında 1 puan öndeyiz filan diyen anca kendini avutur.
Umudum bu sene için benim inancım kalmadı. Dersine çalışan bir yönetim ya da teknik ekip göremiyorum

Yavv o gol olsa 3-4 biterdi, hâlâ fenerin top oynayarak maç kazandığını düşünüyorsunuz. Tamamiyle rakiplerin ikramı ve hakemlerin kollaması. Hakem rakibi oynatmıyor. Top sürekli fenerde. Boş işler. Biz sahada güçlüydük, artık değiliz. Unutun şampiyonluğu. Yönetim resmen kendi elleriyle verdi bu sezon.
Bana niye kiziyon mehmet hocam.Top oynuyolar da demedim ki zaten.3 olsa cikarmasi guc olabilirdi bence

Çok sinir bozucu bir rakip bu şerefsizler. Maça bakıyorsun hiçbir şey oynamıyor ama her maç 1 den 2 yada 2 den 1

Ligin ikinci yarısında Göztepe, Samsun, Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarına gideceksin ve fark sadece 1 puan :crushed:

Son 3 yılın şampiyonu, 300 milyon avroluk kadro değeri olan, 75 milyon avroluk santraforu olan Galatasaray, bu haftadan itibaren ligin favorisi değildir artık.

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Malum şahıs dk almazsa düzeliriz

O herif 5 maç art arda oynasın jknin arkasında bitiririz ligi

Öyle böyle sıçmıyor oyunumuzun içine

Ha fbyi aşırı küçümsüyonuz orası ayrı
icardinin oynama ihtimali kalmadı bence artık osi olmasa bile 11 baslayamaz dün ,hoca ıslıklanacagını gördü
kıyamaz ıslıklanmasına ve yedek baslatr

Tedesco da akıllı, forvet diye Duran'ı oynatmıyor Talisca oynatıyor ve 3 gol atıyor;biz Barış Alper varken İcardi oynatıyoruz!

Geri
Üst Alt