SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Rakip mallıkları ve hakem yardımı geçen sezonlarda da vardı ama bu sezon bunların yanında müthiş ötesi bi balları var özellikle tedesco geldikten sonra rakip tam maçı bitirecek ya direkten dönüyor ya bir şekilde girmiyor sonra bunların geldiği gol oluyor bakalım nereye kadar gidecek böyle

Adamlarda açlık var bizde de doymusluk
Kupa maçında da çok isteyen taraf onlardı kazandılar adamlar istiyor
Sarandan sonra şansları da dondu
Bizim maçta 90+ da atmasalar
Beşiktaş maçında Orkun atilmasa lig bitmişti.
Bu sene o sene bence ilk defa bizden fazla istiyorlar. Ve kenetlendiler bizden fazlada hakediyorlar yalan yok zaten bir yerde yıldızı takacaklar yapacak birseyde yok ömür boyu böyle gidecek te değil seneye değişen bir kadro lazim
Davinson da dahil bir çok oyuncu degismeli
Isteyen adamlar gelmeli yönetim ve hoca da dahil

Umudum bu sene için benim inancım kalmadı. Dersine çalışan bir yönetim ya da teknik ekip göremiyorum
Azizim bu sene umudum yok ilk defa böyleyimdir o da fenerin transferlerde akıllanması senelerdir hep bir hata yapıyorlardı bu kez doğru yolda gidiyorlar ne diyeyim sonsuza kadar olamayız diyip kendimizi avutacağız.

Rakibi hafife almayın diye bas bas bağırdık neyse üzülecek bir şey yok.

bende bıraktım champlığı

sahada çünkü düzgün 1 oyun yok

Daha 2 hafta önce d. geçiyordun icardi oynarsa favorim fb tarzı postlarıma

Değişen 1 şey yok. Osimhen gelince aynı oyunu oynarsak o zaman havluyu atarım tam
Senin icardi oynarsa favorim x deyip kazandığımız 300 tane fln maç var

Arkalarındaki mhk desteği malum. Dişli bir yönetim ve bir parçacık aklı olan bir teknik ekip lazımdı bize. Şampiyonluğu bunlara kaptıracaklar. Sonra senelerce maaş bütçesini temizlemekle uğraşırız. Hak ettiğimiz de bu zaten. Biz akılsız ve çıkarcı adamlara kulübü peşkeş çekerek bunu hak ediyoruz.

Yani bakiyorsun sezon öncesi bi tarafda yillardir sampiyon olan gelirleri yükselten onemli yildizlari takima kazandıran taraftarla bütünleşen rakibi demoralize etmeyi gectim ezeli rekabetin bittiğini bile kabul ettiren Galatasaray...

diger yanda başkanlık degisimi onca kaos yaşayan takima transferleri gec getiren 1 mağlubiyete karışacak bir takim varken geldiğimiz nokta ortada...

yapmamız gereken kulübeye 2 adam koyup 11 i dinlendirebilecek bir takim kurmakti. böylece bu kadar cok sakatlikda yasamazdik. su anda taraftar ümitsiz yonetim desen zaten yok. okan hoca panikde ve takim ruhsuz ordusu gibi takılıyor. icimi acıtıyor bu durum....

Sonuca en mutlu olanlar siralamasi;

1. O*** B****
2. Saadettin
3. Tedesco

Senin icardi oynarsa favorim x deyip kazandığımız 300 tane fln maç var
Öyle diyip de kötü oynadığımız maç sayısı 298 ama

O 2 maç da 3-0'lık Paşa ve Totnım maçları. Ha totnım maçında da takımın en kötüsüydü bu arada. Şampiyonluğu kazandığımız şanlı maç olarak anımsıyorum

Geri
Üst Alt