SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Azizim bu sene umudum yok ilk defa böyleyimdir o da fenerin transferlerde akıllanması senelerdir hep bir hata yapıyorlardı bu kez doğru yolda gidiyorlar ne diyeyim sonsuza kadar olamayız diyip kendimizi avutacağız.
Baba zaten Avrupa da bir fark olmadıktan sonra onca transfere rağmen ileri gidemedikten sonra heves de kaçıyor.

Iyi oyun falan hikaye adamlar istiyor maçı.

Bizim milyonluk eşşekler de sanki silah zoruyla maça çıkmış gibiler. Oyuncusu ayrı hocası ayrı hepsi doymuş bizde. Nasılsa biz bir türlü maçı alırız kafasıyla çıkıyorlar maçlara.

Bu gidişat hiç ama hiç iyi değil.

Seri kötü sonuçlar alacaklar (3 maç 4 maç üstüste kazanamadıkları bir periyot olacak), hiç bir oyunları ve aidiyetleri yok. Ligin hafif kızışmasına bakacak olay.
Bu yazım burada kalsın zamanı gelinse SS alıp ilgili başlığa eklerim.

Bal veya değil adamlar yeniyor. Kadroları geniş bakın iyi falan demiyorum geniş diyorum. Son saniyede çalınan faul ise komedi. Yan hakemler mükemmel
Ben bu hakem kararlarını gördükce başımızdakilerin alayına küfürleri basıyorum.
Bizim antep maçı gibi hakem yönetimiyle karşılaşmıyorlar abi..Buna sadece penaltı kırmızı olarak bakmamak lazım.Öyle faul kararları oluyor ki maçın seyrini değiştiriyor.Mesela sırf kendilerini yere atmaktan ,itirazlardan falan kırmızı görmeliler abartısız söylüyorum.
Bir tane maçta alehlerine kararlar olsun ulan bir tane.Bu şerefsizi kanı bozuk hakemlerin Tüm takdir hakları hermaç bunların lehine oluyor.Bunun en büyük sebebide hacıosman denen kanı bozuk şerefsiz.

Bunlar iyi top falan oynamıyor sadece kadroları geniş ve onursuz hakemler var.
Ama bizim kadroda abartıldığı kadar iyi değil.Şu leş ligde bir iistatistik yapınca süper yıldız yapıyoruz bazı adamları.
Örnek talisca biz alsak çöp çekeriz.Bende istemem.Ama şu leş ligde kaç gol asist yapmış adam.Yetersiz musabba kaç maç oynadı 2 asist 1 golü var.
Oyuna kaktkıları nedir kimse bakmıyor.
Hadi şeikeci şerefsizlere kimse gelmiyor avrupada esamesi okunmuyor.Ya biz bizim kadroda olsun bu şikecilerde saydığım adamlar olsun bunlardan daha iyi futbolcu alacak güçdeyiz biz almalıyızda.
Alternatfine sokayım yedeğine sokayım yeter arkadaş ilk 11’e adam alın..

Bizim antep maçı gibi hakem yönetimiyle karşılaşmıyorlar abi..Buna sadece penaltı kırmızı olarak bakmamak lazım.Öyle faul kararları oluyor ki maçın seyrini değiştiriyor.Mesela sırf kendilerini yere atmaktan ,itirazlardan falan kırmızı görmeliler abartısız söylüyorum.
Bir tane maçta alehlerine kararlar olsun ulan bir tane.Bu şerefsizi kanı bozuk hakemlerin Tüm takdir hakları hermaç bunların lehine oluyor.Bunun en büyük sebebide hacıosman denen kanı bozuk şerefsiz.

Ama bizim kadroda abartıldığı kadar iyi değil.Şu leş ligde bir iistatistik yapınca süper yıldız yapıyoruz bazı adamları.
Örnek talisca biz alsak çöp çekeriz.Bende istemem.Ama şu leş ligde kaç gol asist yapmış adam.Yetersiz musabba kaç maç oynadı 2 asist 1 golü var.
Hadi şeikeci şerefsizlere kimse gelmiyor avrupada esamesi okunmuyor.Ya biz bizim kadroda olsun bu şikecilerde saydığım adamlar olsun bunlardan daha iyi futbolcu alacak güçdeyiz biz almalıyızda.
Kısaca YONETIM ISTIFA!

Mesele bu zaten. Oosterwolde bu maçta oynamamasi gerekirken PFDK Çarşamba açıkladı kararları kupada çekti cezayı. Yönetim olarak o zaman açıklama yapıp ne oluyor demek lazımdı. Aynı oosterwolde.bugun kırmızı görmedi.

Yine aynı oosterwolde 2 hafta önce yan hakeme ama avrat itiraz ederken kart görmedi. Sadece 1 oyuncudan örnek gösterdim. Skriniar desen eli hissettiği an atıyor kendini. MhK ve haciosmanoglu bunlara çanak tutuyor.

Sİyasetinde çoğu fenerli olunca bizimkiler ses çıkarmıyor işleri bozulmasın diye.

Iyi oyun falan hikaye adamlar istiyor maçı.

Bizim milyonluk eşşekler de sanki silah zoruyla maça çıkmış gibiler. Oyuncusu ayrı hocası ayrı hepsi doymuş bizde. Nasılsa biz bir türlü maçı alırız kafasıyla çıkıyorlar maçlara.

Bu gidişat hiç ama hiç iyi değil.
en büyük problem bu

başta hocada doygunluk var ve trans dönemlerinde aşırı mala bağlıyor

Seri kötü sonuçlar alacaklar (3 maç 4 maç üstüste kazanamadıkları bir periyot olacak), hiç bir oyunları ve aidiyetleri yok. Ligin hafif kızışmasına bakacak olay.
Bu yazım burada kalsın zamanı gelinse SS alıp ilgili başlığa eklerim.
buna katılmakla birlikte bu olay şarta baglı birazda bence o şartta şu biz ayaga kalkabilirsek o hissi onlara verirsek olabilir bu
herzaman söylüyorum bu ligin şampiyonluk şifresi psikolojik üstünlük kurmaktır rakibe ve biz bunu 2 macla rakibe verdik
ve nedenini hala cözebilen yok ,hala transfer vs diyorlar
yani hem takım hem hocaya şoklanma lazım psikolojik üstünlük alması lazım
ama bu olurmu emin degilim umut zayıf gibi

Ligin ikinci yarısında Göztepe, Samsun, Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarına gideceksin ve fark sadece 1 puan :crushed:

Son 3 yılın şampiyonu, 300 milyon avroluk kadro değeri olan, 75 milyon avroluk santraforu olan Galatasaray, bu haftadan itibaren ligin favorisi değildir artık.

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Reis bunun kadro değeriyle falan alakası yok.rakibinde kadro değeri senden fazla.Osimen olmasına rağmen üstelik.
Bu kadro değerlerinin alayıda balon..
Galatasaray rezalet yönetiliyor.Her anlamda rezalet yönetiliyor.Bunu engelleyeck kim bu yanlışları yapan rezil adamları kim uyarıcak kim tepki koyacak o genel kuruldaki utanmazlar yapacak bunu.ulusal kanallariadaki yorumcular youtubedaki yorumcular Yapacak bunu sert bir şekilde tepki koyacak eleştirecek.Ses getirecekler ki faydası olsun..Ama bunlarında yatacak yeri yok.

Azizim bu sene umudum yok ilk defa böyleyimdir o da fenerin transferlerde akıllanması senelerdir hep bir hata yapıyorlardı bu kez doğru yolda gidiyorlar ne diyeyim sonsuza kadar olamayız diyip kendimizi avutacağız.
Liderliği kaybettiğimiz gün havluyu atarız, net. Sona yaklaşıyoruz hissini artık daha derinden hissetmeye başladık sanırım. Bu takım geride kaldığı an motivasyon falan biter.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herifler 1/2 konusunda hic yaniltmiyorlar yaw :d

Ligin ikinci yarısında Göztepe, Samsun, Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarına gideceksin ve fark sadece 1 puan :crushed:

Son 3 yılın şampiyonu, 300 milyon avroluk kadro değeri olan, 75 milyon avroluk santraforu olan Galatasaray, bu haftadan itibaren ligin favorisi değildir artık.

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Sezonun geri kalanini sen takip etme ihtiyar.

Kalp tansiyon kolesterol falan var. Allah korusun

Geri
Üst Alt