Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.697
- 12.041
- 1.783
Hoca değişikliği şart oğlu şart artık yoksa bu takım transferle falanda düzelmez, belli Okan’ın kafa burada değil bitirmiş çoktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir set yoksahadaki kadronun antepe fark atması gerekirdi. tabi set çizen bir hoca olsaydı
O macta ezilmedik onlar mücadele ettiler tek fark o ,bizde 11 oyuncu tamamı kosmadi bile o mac cok garip mac hala anlamış değilimfenerin dogru hamleleri takimin canini sikmis gibi. üstünede adamlara tabiri caizse ezilerek hic varlik gösteremedik. toparlanamazsak bu kadro kaldiramaz bu defa. acil transferler gelmeli.
yahu iş bilmezlik paçalardan akıyor.Onlara göre takım süper kurban arıyorlar.Herkes şıkır şıkır, bir Icardi kötü aynen. Bulmuşsunuz yeni günah keçinizi.
Ilkay'in Cicaldau'dan farki yok simdiye kadarcigildağu morutsan lı Gs izliyor gibiyiz
berbat bi gece
Şu kısımda ben mi yanlış düşünüyorum bilemiyorum ama Sallai gereğinden fazla forvete yaklaşıyor bu durumda Sane defansif pozisyon almak zorunda kalıyor ve her koşu yaptığında Sallai yanlış pas tercihi ile oyun düzenini bozuyor gibi. Yanlış pas tercihi bu maç özelinde bugün takımın üzerinde var zaten genel olarak gördüğüm Sallai hakkında bu.Belki hoca diyordur bunu bilemiyorum.Sallai vasat ve saneyi bozuyor
Büyük maclarin adamı değil baris ve yunusNasil olur Sergencim, hucuma transfer alirsak kimi yedege alacan? (!) Yunusumu? Barisimi? Elit hucumcuya gerek yok
Ilkay'in Cicaldau'dan farki yok simdiye kadar
Bu lig içim çok sağlam 6 no ya gerek yok Lookman ve iyi bir 8 numara alınsın yeter Torreira lemina dönüşümlü 6 numara oynarn
Göbekte kimse olmayinca Icardi'nin etrafinda rahat 3-4 rakip oyuncu oluyor zaten.Topla merkezi delen kimse yok. Yunus kanatlara dogru kaciyor.
Gobek bombos.
İki kanadi 6 kisi tutuyor herifler zaten.
10 numaraya fizikli ve driplingci bir herif lazım sırtı dönük top alıp dönsün kaleyi karşısına alsınTopla merkezi delen kimse yok. Yunus kanatlara dogru kaciyor.
Gobek bombos.
İki kanadi 6 kisi tutuyor herifler zaten.