⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Hoca değişikliği şart oğlu şart artık yoksa bu takım transferle falanda düzelmez, belli Okan’ın kafa burada değil bitirmiş çoktan

fenerin dogru hamleleri takimin canini sikmis gibi. üstünede adamlara tabiri caizse ezilerek hic varlik gösteremedik. toparlanamazsak bu kadro kaldiramaz bu defa. acil transferler gelmeli.
O macta ezilmedik onlar mücadele ettiler tek fark o ,bizde 11 oyuncu tamamı kosmadi bile o mac cok garip mac hala anlamış değilim
Kupa maci sonrasida soylemistim bizim sorunumuz transfer degil ,mental olarak ayağa kalkmalı takim

eren ve sallai den bizim beklerimiz olmaz. bu kadar orta ve pas özürlüsü oluunmaz. üstüne durmdan oyunu bunların üzerinden kurmaya çalışıyor takım. hadi sallai biraz daha iyi ama eren hiç çekilmiyor. kazımcanın defansı kötü olabilir ama bundan daha iyi hücum eder.

Uğurcan -pek onluk bi maç olmuyo adamlar gelmiyo ama geldiklerinde gol yicez
Eren - tamam isteklisin de bi orta aç yeter da
Abdülkerim - sen stopersin. Stoper nedir? Lemina senin yerine kademeye giriyor
Sanchez - sarı görecek o kesin umarım kırmızı görmez
Sallai - tamam kanatlıktan beke koyduk da sen bek de değilsin. Önündeki adama pas veremiyon
Lemina - sahanın bana göre en iyi iki isminden biri ama ağırlığını koymuyo
İlkay - Yok senle olmuyor. Alıştın tabi kısa pas sabırlı pas. Hiç deneme kaçanı koşanı
Barış - Aferin laın
Sane - Yan sanayi robben gibi bu maç
Icardi - Orta sahaya kadar gelmek zorunda kalman aşağıdaki veledin kusuru da o şutlar o kontroller nedir ya

Yunus - Sen 10 numara değilsin. 2 sene önce senin gibi bir kanat vardı, gol atardı asist yapardı herkes severdi şimdi herkes sövüyor. O zaman söylediklerimi şimdi de sana söylüyorum. Senden olmaz. 1 maç oyna 10 maç yan gel yat osman olmaz. Hücumda yoksun, baskıda hayaletsin, orta sahaya destekte sıfırsın. Şut yok, pas yok. Napmaya çıktın sahaya.

Ruhsuz alayı ulan maç bitityor hala ruhsuz ruhsuz ı yapıyorlar
Herkes şıkır şıkır, bir Icardi kötü aynen. Bulmuşsunuz yeni günah keçinizi.
yahu iş bilmezlik paçalardan akıyor.Onlara göre takım süper kurban arıyorlar.
Niye şaşırıyoruz ki biz hep böyle oynuyorduk.
Barışı övüyorlar attığı tüm paslar sıkıntı.en net. Pozisyonda ne yapacağını bilmiyor adam.
Yok sara olsaymışda falan..Sanki harikalar yaratıyorda sanki geçmiş maçlrda rezil oynamamış gibi yorumlar.
İcardi yetersizde ne istiyorlar anlamıyorum ki.İ
İlkay için yüz defa söyledik bizde beklenti çok olacak.Biz city gibi kompakt oynamıyoru.Çöp ilan edilir diyoruz.tek başına hakan gelse şu oyunla şu kadroyla farklımı olacak.
Yunus ancak yedek olur.Fizik inanılmaz zayıf.
2.yarı belkide fark yaratacak golü falan attacak ama onın 10 numarada yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek

Torrrierayı bklayanlar görmüştür gerçekleri ama sanmıyorum.Geriden çıkarken pas atarken yıllar geçiyor.

İlkay niye oynuyor abi biri anlatabilir mi. Hızlı oyun kurup sane ve barışı arkaya kaçırmak plan olmalı. Bu adam daha 1 sene önce ince pas atmıyor muydu

Sallai vasat ve saneyi bozuyor
Şu kısımda ben mi yanlış düşünüyorum bilemiyorum ama Sallai gereğinden fazla forvete yaklaşıyor bu durumda Sane defansif pozisyon almak zorunda kalıyor ve her koşu yaptığında Sallai yanlış pas tercihi ile oyun düzenini bozuyor gibi. Yanlış pas tercihi bu maç özelinde bugün takımın üzerinde var zaten genel olarak gördüğüm Sallai hakkında bu.Belki hoca diyordur bunu bilemiyorum.

Kaleyi bulan şut yok, İcardi 3 topu da göğe dikti. %70 ikili mücadele kazanmışız ama 0,5 gol beklentisi, kaleyi bulan şut yok.

İlkay
Sane
Yunus

Bu şekilde oynarsa pozisyon bulamayız.

sene sonu Osi' ye de güle güle deriz

batırdılar takımı, ne hale geldik. her sene aynı yalan, her sene bir yerler eksik ve bunlar hala başımızda !!!

taraftar 2. yarı protesto etmeli, inceldiği yerden kopmalı, yoksa gidiyor her şey

Geri
Üst Alt