⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Kardeşim doğanın kanununa aykırı. Sürekli olarak 11-12 adamla 50-60 maç oynayamazsin. Burası ultimate team değil gerçek dünya uyanın bundan. Kulübe kulübe diye gotumuzu bundan yirtiyoruz
Hala klübe diyorsunuz yahu..İnanılır gibi değil.
Kupa maçına dinleerek çıktıkda ne oldu..

Eskiden takim içinde melo elmander engin gibi isyan eden hırslı oyuncularımız vardı simdi osi harici 1 tane bile boyle oyuncu yok maalesef

Başarıya aç hoca,
kendini ispata muhtaç yönetim,
hedefleri olan futbolcular istiyorum.

Birkaç yıllık Türkiye ligi dominasyonu için teşekkür edip en radikal kararları bekliyorum.

Biliyorum; bunlar sadece beklentide kalacak.
Yönetime sevgisini ve sadakatini her fırsatta dile getiren Okan hocam yatırımın en güzelini yaptı.
El ele kol kola bir şekilde devam edecekler belli ki...

Şubat ayını bir şekilde çıkartabilseydik iyi olurdu.
Kısmetimize bakalım artık.

Simdi sakin olmakta fayda var, senin forvetin iki tane net kafa vurusu yapamiyor ise, birebirde Lemina'nin pasini gole ceviremiyor ise, bu tarz formsuz oldugun gunlerde galibiyet beklemek mumkun degil. O golleri atacaksin, atamiyorsan zaten maç sıkıtıya girer. Ikinci konu da Yunus'un sahada olmamasi, kardeşim bir insan nasil 97 dk'da bir olumlu haraket yapmaz. Forvetin atamiyor, 10 numaran sahada yok, nasil kazanacaksin maci? Transfer ile ilgili mutsuz olabiliriz, yedekte oyuncu olmayabilir ama bu macta puani bu yuzden vermedik ki biz. Oynayamadik ve atamadik.

Diger faktor de taraftar, abi stat bos. Bos stadi topcu gorunce zaten 50% fokus yok oluyor. E bu takim konsantrasyon ile ilgili derbilerde bile problem yasayan takim, 20.000 kisi önünde karlı soguk havada Antep'e karsi mi coşacak?

Bir sekilde negatif bir hava olustu, transferin gelmeyişi, FB karsisinda sacma bir maglubiyet, sakatliklar ve as oyuncularin bu sporu ciddiye almamasi. Buradan dönmek mumkun tabi ki, hala lideriz, kadro kalitemiz isim olarak guclu ve kendilerini işlerine verirlerse maç falan kaybetmezler bu ligde. Ama bu motivasyonu saglamak da hocanin görevi. 3 sezondur yapiyor, yine yapabilir. Ama diger sezonlardan tek farki taraftar kopmuş durumda, ve bu hic iyi bir gosterge degil.

Bu mactan bagimsiz biz bu ekibe sahip cikmamiz lazim, durum 0-1 taraftar yonetim istifa diye bagriyor. Fenerbahce miyiz biz? Tepkini zaten her yerde gosteriyorsun, stada geliyorsun hala tepki, 3 sezon sampiyon olmus bir kadro ve yonetime de liderken ve hala CL'de 24 sansi varken bu tarz protesto gercekten garip. Beklenti ne acaba, her mac 5 mi atalim?

Umarim bu mac iyi ders olur, kazandigimiz 1 puan da bizi sampiyon yapar.

Hasan Şaş: "Kimse de masum değil, saha dışı. Galatasaray'ın uğradığı haksızlıklar da var. Bunu görebiliyoruz. Güçsüze herkes dokunur. Her zaman güçlü olacaksın. Bugün bir yan hakem vardı, bir pozisyon var, Yunus'a arkadan öyle bir yükleniyor ki hiç faul vermedi. Tamam vermedi. Galatasaray'la oyuncunun hiç dokunmadığı bir yerde orta hakemi öyle etkilemeye çalışıyor ki o yan hakem. Biz bunları gözden kaçırdığımızı da zannetmeyin. Hakemler kötü yönetiyorsunuz maçları. Biz Galatasaray'ı sabahtan akşama kadar kötülüyoruz zaten. Ama siz de az değilsiniz. Yani biz Galatasaray'ı durdurmaya çalışan kişileri de biliyoruz. Ama ben bugün itibariyle bunları konuşursam Galatasaray'ın asıl sorunlarını konuşmamış olurum."

Yunus ve Icardi ile takım 9 kişi resmen. Sane'yi de unutmayalım tabi, o da son 2 maçtır 8 kişi bırakıyor. Bu şekilde maç falan kazanılmaz. Doğru düzgün bir yönetim olsa bunların anasını ağlatması lazım, uyarı ve devamında para cezası gibi. İlkay gibi tiplere de aynı şekilde, kaç hafta olmuş halen kıpırdama yok yürüyor sahada kolpadan. Yetti artık bu sakatlıktan sonra ki formsuzluk dönemleri. Parayı alırken iyi, sahaya çık oyna dendiğinde ama ben sakattım, ne sakattın yeter. İşgüzarlara böyle yan gelip yatmamayı öğretecek bir yönetim gelmedikçe çok çekeriz biz bunlardan.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kombinem var, yıllardır çoğu maça giderim dün de stattaydım

şu an stattaki olumsuz atmosfer tamamen şımarıklık, eleştiri kültürü bu değil bu takımın bir ay bile kötü gitmeye hakkı yok, bayern olma hayalleri bi tarafınıza girer bu kafayla

hocaya ve oyunculara eleştiri tabii ki olacak, ama 3 sezon şampiyonluğun üstüne takım liderken statta bu moda girilmesi olacak iş değil, gerginliğin sadece yönetime yönelmesi lazım şu an takıma tepki sezon sonu olur

Maç çıkışı taraftar yorumlarını izliyorum da 10 kişiden 9 tanesi transfer transfer diyor. Evet transfer gerekli ama dünkü maçı transfer üstünden okursak çok büyük yanlış yaparız. İlk 11'inden 3-4 eksiği olan Gaziantep'i İstanbul'da yenebilmek için transfere ihtiyacımız varsa bırakalım bu işi. Maçın en üzücü tarafı geri düştükten sonra dahi takım reaksiyon vermiyor. Yenersin, yenilirsin futbolda her şey var ama bu kadar isteksiz bir görüntü kabul edilemez.

Geri
Üst Alt