Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.283
- 35.296
- 3.758
jelert ve yusufu kovmalıyız ve yerlerıne genc ortasaha almak en mantıklı iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela kim. Rodri?bana kalsa hem Torreira hem Lemina'nın yapacağı işi yapacak iyi bir oyuncu alıp o oyuncu ile Sara tandemi yaparım
Beni endişelendiren dar alanda en iyi 2 oyuncumuzun bir türlü pas geometrilerini kuramaması. Çok hareketsiz takılıyorlar hücumda.Sakin arkadaşlar sakin...
İyi oynamadık, hele 11-11'ken baya bir sıkıntılıydık, rakibin presini aşmakta zorlandık. Hoca Lemina'ya bir şeyler söyledikten sonra o işe önlem alıyorduk ki kırmızı kart geldi. Ondan sonra farklı bir set oyunu oynamamız gerekti. Onda da çok keskin olmasak da zaman zaman yüksek tempolu top çevirdik, son ince işlerde, son paslarda biraz sıkıntı yaşadık... Ancak abarttığınız kadar da plansız ve kötü değiliz.
Ben geçen sezon, evvelki sezon böyle ne kabız maçlarımızı da seyrettiğimizi bilirim set oyununda rakip kapanırken... Bunda onlardan iyiydik...
Çok uçlarda yorumlar yapılıyor iyiyken de kötüyken de.Sakin arkadaşlar sakin...
İyi oynamadık, hele 11-11'ken baya bir sıkıntılıydık, rakibin presini aşmakta zorlandık. Hoca Lemina'ya bir şeyler söyledikten sonra o işe önlem alıyorduk ki kırmızı kart geldi. Ondan sonra farklı bir set oyunu oynamamız gerekti. Onda da çok keskin olmasak da zaman zaman yüksek tempolu top çevirdik, son ince işlerde, son paslarda biraz sıkıntı yaşadık... Ancak abarttığınız kadar da plansız ve kötü değiliz.
Ben geçen sezon, evvelki sezon böyle ne kabız maçlarımızı da seyrettiğimizi bilirim set oyununda rakip kapanırken... Bunda onlardan iyiydik...
Dikkat ettiysen savunmadan bahsettim. O ikili ile oynarken en iyi oynadığımız dönemde bile savunmamız kevgir gibiydi.o ikili ile tottenhamı yendin