⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

10 faul yapmışlar ilk yarı bak bu normal değil mesela.

Geçen sene de, öncesinde de böyleydi. Önde basan 3.lig takımı olsa baskıyı kıramayıp uzun vuruyorduk. İlkay belki çare olur diye umuyoruz, o yüzden istiyoruz. En zorlandığımız maçlar bu tip maçlar.

Bu maç önemli değil puan kaybı olsa bile önemli değil evet kriz yaratır kötü rakip, 10 kişi vs de bu oyun önemli tempo ile filan alakası yok 0 üretiyoruz ne ilerde ne savunmada rakip 11 kişi iken sağlam bir duruş gösteremedik böyle bir hakkı yok hocanın bu rakibe karşı ikinci yarıda topculari kendi haline bırakırsa oynaması için hocaya neden ihtiyacımız var oynattığı skandala yakın 45'ten memnun olmayı geçtim çokça ders çıkarmalı yoksa yine hüsran

Yönetim şu takıma güvenip hebele hübele olur demesin alabildiğince yetenekli alabildiğinde hat kırıp top taşıyabilen elemanları alıp gelmeli.

Hele o +2 var ya yapacağım 2 transfer olur ikisi de azman gibi top taşıyabilen süratli 2 kanat oyuncusu. Hiç şurayı yedeklesi burayı yedeklesin diye bakmasınlar.
Okana da sormayın kardeşim şu maçı birine gösterin zaten size ne lazım onu anlatır.

Sakin arkadaşlar sakin...

İyi oynamadık, hele 11-11'ken baya bir sıkıntılıydık, rakibin presini aşmakta zorlandık. Hoca Lemina'ya bir şeyler söyledikten sonra o işe önlem alıyorduk ki kırmızı kart geldi. Ondan sonra farklı bir set oyunu oynamamız gerekti. Onda da çok keskin olmasak da zaman zaman yüksek tempolu top çevirdik, son ince işlerde, son paslarda biraz sıkıntı yaşadık... Ancak abarttığınız kadar da plansız ve kötü değiliz.

Ben geçen sezon, evvelki sezon böyle ne kabız maçlarımızı da seyrettiğimizi bilirim set oyununda rakip kapanırken... Bunda onlardan iyiydik...
Beni endişelendiren dar alanda en iyi 2 oyuncumuzun bir türlü pas geometrilerini kuramaması. Çok hareketsiz takılıyorlar hücumda.

Kötü takım dediğiniz herifler CL maçına çıkmış gibi saldırıyor. Nerdeyse Davinson'un ayağını kırıyorlardı. 11'de forvet de yok. Biraz şanslı olsak 3-0 içeri girerdik. Şurda yorum yazan bazılarının maçı bile izlediğini düşünmüyorum. Maksat yine bir şeylere sallamak.

sezon başı hazır değiliz
sezon sonu skor önemli

zaten sezon ortasına 10 maç felan kalıyor onlarıda ıkınarak kazanıyoruz işte

bu takımın yarısı osimhen harbiden he bu oyunlada clde yine elek olup döneriz artık seneye inşallah

Sakin arkadaşlar sakin...

İyi oynamadık, hele 11-11'ken baya bir sıkıntılıydık, rakibin presini aşmakta zorlandık. Hoca Lemina'ya bir şeyler söyledikten sonra o işe önlem alıyorduk ki kırmızı kart geldi. Ondan sonra farklı bir set oyunu oynamamız gerekti. Onda da çok keskin olmasak da zaman zaman yüksek tempolu top çevirdik, son ince işlerde, son paslarda biraz sıkıntı yaşadık... Ancak abarttığınız kadar da plansız ve kötü değiliz.

Ben geçen sezon, evvelki sezon böyle ne kabız maçlarımızı da seyrettiğimizi bilirim set oyununda rakip kapanırken... Bunda onlardan iyiydik...
Çok uçlarda yorumlar yapılıyor iyiyken de kötüyken de.

Sane ve Yunus yok, 9 kişiyiz

Torreira da pek kasmıyor

Karagümrük gayet dirençli kompakt ve 10 kişi kalmalarına rağmen hala önde basacak kadar cüretkar

Lemina geldiğinde nasıldı şimdi nasıl. Takıma katılan herkes seviye düşüyor. Vallahi şu oyunun laubaliliğin başka açıklaması yok. Takır takır top oynamamız lazımdı. Okanin orta saha çeşitliliği istememesi orayı her sene 2 sabit topçuyla bitirmesi oyun çeşitliliğini inanılmaz aksatiyor. Adam geçen yetenekli bir merkez orta saha istemiyor herif. Hatta orta sahayı boşaltmayı da seviyor muhtemelen ikinci yarı boşaltacak da zaten

Geri
Üst Alt