⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

ne bekliyonuz?

istedigimiz oyunu oynuyoruz

ha gol 1 tane desen şans yok bugün

bayagı duran top fırsatı yakaladık iyi de kullandık

kırmızı gören it dısında sol bekleride fener altyapılı ayrıca yedeklerınde de var fenerin kümesinden gelen

her mac bakılmalaı bunlara

Evet kötüyüZ sezon başı kazanmak çok onemli 2-3 hafta böyle , isim isim yazmaya gerek yok barış dışında hazır oyuncu yok denecek kadar az..

2 tane adam var top oynayan, Sallai ve Barış. Hiçbir oyun planı yok, saldım çayıra mevlam kayıra.

Bu takımda kanatlarda sadece barış ın soldaki yeri garantidir onun haricinde Sane,Yunus,Zaniolo kim formdaysa o oynar
Bazıları Yunus u nasıl keseceğiz diye kafa şişirdi ama yunus bu işte 3 maç oynar 5 maç yatar istikrar olsa İngiltere’de oynardı

Yunus ile sane kalabalığın içerisinde kayboluyor…

Sakin arkadaşlar sakin...

İyi oynamadık, hele 11-11'ken baya bir sıkıntılıydık, rakibin presini aşmakta zorlandık. Hoca Lemina'ya bir şeyler söyledikten sonra o işe önlem alıyorduk ki kırmızı kart geldi. Ondan sonra farklı bir set oyunu oynamamız gerekti. Onda da çok keskin olmasak da zaman zaman yüksek tempolu top çevirdik, son ince işlerde, son paslarda biraz sıkıntı yaşadık... Ancak abarttığınız kadar da plansız ve kötü değiliz.

Ben geçen sezon, evvelki sezon böyle ne kabız maçlarımızı da seyrettiğimizi bilirim set oyununda rakip kapanırken... Bunda onlardan iyiydik...

bana kalsa hem Torreira hem Lemina'nın yapacağı işi yapacak iyi bir oyuncu alıp o oyuncu ile Sara tandemi yaparım

Geri
Üst Alt