⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

Almayin ilkayi almayiin sakin almayin devam.gotunuzle inatlasmaya devam edin.Saneyle uyumsuz henuz takim alisirlar ilkayi alin ulan su takima

yenilsek daha mı hayırlı olur acaba bizimkiler rüyada sanki kaleci stoper orta sahaya gelen yok geçen sene 5-0dan sonra rüyadan uyanıp kendimize gelmiştik tabi bu ütopya gsmiz çıktığı her maçı kazanmalı
1-1 falan olsun son dakikada gol atıp 3 puanı alalım

Ben oynadigimuz oyunu bwgenmedim lan. Tat alamadim. Sane yok, Yunus yok. Hurma'nin takimi it gibi basiyor eyvallah. Ama basini donduremedik biz de onlarin. Sallai sahanin en iyisi. Sara'yi yine cok begendim. Baris'i konusmaya gerek yok zaten. Ama o kadar, canim sikildi valla izlerken. Osimhen girse de heyecanlansa ortalik.

Oyun kurulumu yine les gibi. Baski yiyince hemen uzun sisiriyoruz baska bisey yok. Yunus-Sane ikisi de cok hareketsiz ve oyunda yoklar nerdeyse. İkisinden biri cikip Osimhen’i one atip Baris’i kanada cekmek lazim. Takimin acilen oyun kurulumu konusunda biseyler yapmasi lazim les gibiyiz yine. Taktiksel olarak da hucum problemleri devam ediyor. Rakibi acmayi bi turle beceremiyoruz. Ya yavas top ceviriyoruz savunmanin aciklarini kapanmasini bekliyoruz ya da hareketsiz kalarak genis alan bulamiuoruz. Dar alan becerisi olan adamlarimiz olmasina ragmen takim baya baya Mertens’in cakalliklarini, pic noktalars girip is bitirmesini ariyo. Kesinlikle bi golcu 10 numara almamiz lazim bu takıma. Yoksa buyuk sikinti cekecez ozellikle Avrupa’da. Ayrica savunma konusunda da kimi alacaklar bilmiyorum ama cabuk alip arka tarafi da guvene almamiz lazim cikarken cok top kaybi yapiyo takim ve gecis yeme ihtimali cok yuksek buyuk maclarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu hala Sara 10 numara oynayamaz diyenler var. Bu maç Lemina kaleye daha yakın oynadı Sara'dan, o zaman 10 numaramız Lemina? Bizde 10 numara filan yok. 3 tane 8 numara ile oynuyoruz. Biri diğerinden daha önde konumlanınca 10 numara oynamış olmuyor. Sara'nın sahanın her noktasında pas alıp verdiğini filan görmüyor musunuz yav. Bıkmadınız mı ezbere yorum yapmaktan. Yunus 2 kilo sahaya bırakmış, Sane hala takıma alışamamış ki sağda oynuyor şu anda, forvet yok. Sara'da Sara anasını satayım...

kgümrük bok gibi takım ha yanıltmasın sadece it gibi koşuyorlar ve fizikli takım

ama okan buruk futbolu işte

1 tane organize atağımız yok 1 tane

11 11 olsa puanda kaybederdik ki şuan bile belli değil

leminsnın ne işi var ilerde kardeşim!!!!!

ne işi var leminanın orada!!!!

ŞL için transfer lazım goygoyu da yani sıktı. He brom he 2-3 oyuncu gelince final oynayacağız. Tek eksiğimiz bu.

Sallai 11 de 9 ikili mucadele.

Gayet iyi bugun

Geri
Üst Alt