Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.054
- 35.179
- 3.758
Kaleci filan degil bize en acilinden ofansif oortasaha lazim pres yapan turden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük sorun disiplinsizlik.Sahada herkes skor yapmak istiyor bu da ciddi bir sorun olmaz umarım, Barış-Zaniolo- Yunus-İcardi-Osimhen-Sane. Zaniolo özellikle kesin olarak pas vermiyor girdiği maçlarda.
Her sene ayni şey ve bunu normal göruyorlar avrupanin 1 milyon euroluk kadrolarina zorlaninca gerçekler yüze çarpiyor.Cumanin gelişi artik pazartesinden beri anlaşiliyor.4. Senedeyiz.Ligin an itibariyle en zayıf kadrosuna karşı, maç içi gelişen senaryoyu da göz önüne alınca net kötü oyun; taraftarının önündeki ilk maçta hafife alma, konsantrasyon kaybı gibi bahanelerin geçerliliği yok.
Jakobs daha dengeli bir bek her türlü tercih ederimben pek futbolcu eleştirmem ama erenin abdulle paslaşmaları saneye vermemesine ifrit oldum
hoş değil
bir kaç daha maç yapsın yeminle erene yürürüm
Bu maçta sergilenen oyun hayal kırıklığı; çok daha akıcı bir şey beklerdim. Zavallı bir rakibe karşı, üçlü orta saha ile dahi akamayan, rakibini sindiremeyen takım, bir de çift forvetle daha da bocalar. Hocanın bu sezonki chalenge ı olacak muhtemelen. Hatadan dönesiye kadar hedeflerden uzaklaşmayız umarım.Her sene ayni şey ve bunu normal göruyorlar avrupanin 1 milyon euroluk kadrolarina zorlaninca gerçekler yüze çarpiyor.Cumanin gelişi artik pazartesinden beri anlaşiliyor.4. Senedeyiz.
Hatadan ders aldigi tek sey cift forvetten vazgecip teke düşmesi onun harici şu seviye avrupa takimlarinin futbolunu izliyoruz arada cok fark var.Hicbir inancim yok avrupada.Bu maçta sergilenen oyun hayal kırıklığı; çok daha akıcı bir şey beklerdim. Zavallı bir rakibe karşı, üçlü orta saha ile dahi akamayan, rakibini sindiremeyen takım, bir de çift forvetle daha da bocalar. Hocanın bu sezonki chalenge ı olacak muhtemelen. Hatadan dönesiye kadar hedeflerden uzaklaşmayız umarım.
Endişem tam da bu noktada; tüm yorumcular çift forvete döneceğini söylüyor. 4-3-3 / 3-4-3 dışı hiçbir formasyon aklıma yatmıyor.Hatadan ders aldigi tek sey cift forvetten vazgecip teke düşmesi onun harici şu seviye avrupa takimlarinin futbolunu izliyoruz arada cok fark var.Hicbir inancim yok avrupada.