⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

Ya gecen sene basında kupada yenılıp lıge de ıyı baslamadık her sene bası boyle oluyor, bu oyuna gayet ıyı gıdıyor bence, eksıkler var tabı ama o cop bu cop demenın bır anlamı yok, tek canımı sıkan sankı saneye cok paa atmak istemiyorlae gibi

Sane ben nereye geldim demistir… yanindaki oyuncular gram adami anlamiyor malesef bu is ciddi sikinti. Gecen hafta da yunus ciktiktan sonra cok daha iyi sane gormustuk. Bugunde oyle. Okan tercih yapacak artik. Baris-sane. Yunus yedek

Fener yalaması takımlara zorlanma ritüelimiz hala devam ediyor.

Buna rağmen zorlanmadık. Ama bu tür rakiplere(Kasımpaşa, Karagümrük, Bodrum, Hatay) gibi rakiplere ekstra motive olması lazım hocanın.

Hurma’nın yiğitlerine FB karşısında da aynı performansı diliyorum. Ama biliyoruz ki FB yürüyerek 5 atacaktır. Bir golü de stoper Fatih denilen şovmen bol bol ikramda bulunur.

Özellikle dün o şovmenin kendi kalesine atması Icardi’nin golü kadar mutlu etti beni

İtoglu itler 1 tane duzgun adamlari yok olumune oynadilar yine bize karsi .. Davinsonun bacagini kirmaya yeltenen kopegi de Allaha havale ediyorum niyeti neyse 5 kati gelsin basina

gs yi böyle hesapsız kitapsız seven adamlardan. bi sanatçı olarak hayranları tarafından linç yiyeceğini bile bile yapıyor üstelik bunu. fb fanatiği insan gelmez mesela bu adamın konserine. dolayısıyla para kazanamaz. gs yi menfaatsiz seven kafa yapısı tam olarak budur. şarkılarını bilmem dinlemem de ama karakter, duruş olarak hayranı olabilirim.

Ambiyansa bak yaw inanılmaz oldu stat

Hayatları boyunca unutulmayacak anlar yaşayacaklar bu sene müthiş bir arkadaşlık var

tam bir tosuncuk yalnız icardi. yapı olarak da çok fit zamanlarına az şahit olduk ama insallah toparlar. ghezzal ipnesinin sakatladığı yer öncesi çok formdaydı.

Galibiyet için takımı tebrik ederim ama dünkü oyun kalitemize yakışmadı ayrıca bu orta saha kurgusu ve bu defans anlayışıyla clde gerçekten içimizden geçerler yol yakınken peşinen söyleyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar ilk 20 dakikada Tottenham gibi oynadı. 9 kisi ile baski falan yapiyorlardi ve malesef merkez orta saha iki pas yaparak oyundan dusuremedi rakibi. Topu alma pres konusunda da ilgisizdik resmen. Rehavetten dolayi mi, yoksa tempo yapan takimlara karsi Torreira - Sara - Lemina yetersiz kalir mi artik sezon icinde gorecegiz. Normalde bu takimlara karsi ilk 10 dakikada rakibin hatasi ile degil, 3-5 pas sekansi ile gol bulmamiz ve moral motivasyon olarak rakibi yerlebir etmemiz lazim. Fakat bu mac sans ile hem gol bulduk, hem de kirmizidan sonra adamlar ne kadar bassa da yetersiz kaldi.

Bu durumda bile 60. dakika civarinda mucize bir kurtaris bizi önde tuttu, o golu yeseydik baska seyler konusuyor olabilirdik bugun. Umarim bu rehavet konusunu ciddiye alir Okan hoca, cunku bu rehavet Avrupa icin hazirlanamamiza sebep olur. Orda da son 3 senede oldugu gibi üzerler bizi.

Geri
Üst Alt