Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.037
- 4.670
- 1.168
Erman gerekeni söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek teselli zaten hırsızlıkların mükafatını alamamalarıCeza sahası içerisinde direkt bileğe bassınlar penaltı verme devam de.
Forvetleri dirsek atsın kırmızı verme geçiştir.
Söylenecek söz yok. Bunların maçlarının alayı kul hakkı.
Ne dediErman gerekeni söyledi
Fb burdan yara almadan çıksın hakemde bir sey var hissediyorum diyorNe dedi
Sebebi bizim yönetim ve medyamız. Şuan açiklama yapılmalıydı. Hepsi uyuyolar açiklama yapmazlar. Biz olsak 3 takım aynı anda açıklama yapmıştıİşin en acısı, tüm bunları yapıp, "YAPI" masalını tüm ülkeye yedirmeyi becerebiliyor olmaları. Bizi itham ettikleri her şeyi misliyle kendileri yapıyor ama sütten çıkmış ak kaşık rolünü çok güzel biçimde oynayabiliyorlar.
Tek teselli zaten hırsızlıkların mükafatını alamamaları
Sarı verdiğinde hakemin yorumu bu diyor Var. Bilinçli dirsek değilde, çarpma diye yorumladıİyi de bunun karşılığı sarı değil ki, yoruma açık pozisyon olsa dediğin doğru ama kırmızı çok net.
Aynen öyle. Haklıyken haksız gibi görülüyoruz her olayda. Algıyı Fener kadar iyi beceremiyoruz.Sebebi bizim yönetim ve medyamız
Bizim yönetim çıkıp şu herife küfretseydi geçen sezon kurtulurduk.penaltı verme kırmızı verme sonra bu takım puan kaybedecek gene sinir dolu bir sezon bekliyor bizi