SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Bir de demezler mi toplamda ligin en fazla puan toplayan takımıyız. Hep 3-5 puanla şampiyonluğu kaybediyorlarmış, hep ikincilermiş falan filan. Son 3 sezon da hep böyleydi işte. Normalde Ali Koç sezonları içinde ikincilik bile almamaları gerekirdi. En iyi dereceleri üçüncülük olabilirdi. Hakemlerle +25-30 puan civarı fazla alıyorlar her sezon.
Özellikle geçen sezon tamamen hakemler eliyle yarışta tutuldular. Yoksa bitime 10 hafta kala ilan ederdik şampiyonluğu.

Fb geçen seneki rezil futbolunun bile gerisine gitmiş şubatta çift haneyi görürüz.

Okan buruk acayip ballı bu arada, eline senelerdir hayvan gibi kadro veriliyor ligdeki rakipte bir tek bunlar:ddd Ben Mourinhoyu tarihin en iyi hocalarından biri olarak görüyorum ama devri bitti, zaten son birkaç gittiği takımda batırdı. Fenerden sonra takım bulabileceğini düşünmüyorum muhtemelen arabistana falan gider en fazla.

Açıklama falan yapmasınlar abi, sonra bu iş ortaklaştırılıyor. Fenerin yanına Galatasaray ı da sıkıştırıyorlar. Herkes görüyor neyin ne olduğunu boş boş açıklama yapmayın abi karşınızda muhatap yok. Çıkıp sahada hakemin alayının içinden geçeceksin başka yapacak bişey yok.

Adamlar yapı diye bir saçmalık çıkardı başarısızlıklarına kılıf olarak herkese afiyetle bir güzel yedirdi helal oğlu helal iki galibiyetimizi sosyal medyadaki adamları hakeme bağladı bu hakemlerin varların hepsi sosyal medya kullanıyordur ister istemez etkileniyorlar gerçi en sonunda ilahi adalet devreye giriyor başaramıyorlar fakat yönetimin artık bir aksiyon alması lazım her yendiğimizde yok hakem yok yapı sonra bu saçmalıklara herkesi inandırıyorlar

göztepe halinden memnun

İşte yanlış abi, hakem öyle yorumladı ok, sen yaprağa mı bakıyorsun maç oynanırken. Bunu göstermen laızm abi
Ben farklı birşey söylemiyorum, bizim hakemlerimiz işini bilir diyorum. Vardan kulağına sarı ver çabuk demiş olsa şaşırır misin? Daha öncesinde olmayan şey değil. Varın görüntülerini, konuşmalarını kırpıp yayınlıyorlar..

Geri
Üst Alt