SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

göztepe hem agresif basıyor hemde tempolu oynuyor yedekte de iyi oyuncular var skoru bulursa şikecilerde kavga cıkabilir

Medyamız zayıf vs diyorsunuz ya;

Galatasaray'lı birileri youtube'da kanal açar yayın yapar, ben hiçbirini beğendiğinizi görmedim. Herkese aptal, cahil muamelesi çekiyorsunuz. Mesela Eski Açık. Haftanın 5 günü dolu dizgin Galatasaray yayını yapıyorlar, buraya gelip sabah akşam herifleri kötülüyorsunuz.

Sen daha GSC üyesi olarak olarak (en büyük taraftar forumu) hangi Galatasaray'lı Youtube kanalını destekliyorsun mesela? Ulan adamlara Fenerliler saldırır, Beşiktaşlılar saldırır, senden destek göreceğine sen de saldırıyorsun.

Galatasaraylı yorumcuların çoğu kafa ütülüyor. Fazla mıymıntı tipler. İşi net ve karmaşık olmayan bir dil ile halka anlatacak tipler lazım. Cihangirden fuları ile futbol yorumlayıp geçiş oyunu, bloklar, cart curt yerine hesap sorar tarzda taraftarı gazlayacak birileri lazım

Maç sonu setenleri, saçları ve htalks gibi kanalları izlerler yine bu tipler.

Kol kırılır yen içinde kırılır renktaş. Sen yine sevmeyebilirsin Eski Açık'ı. Ama adamlara kuşların yazdığı şeyler gibi yazıyorsan oturup bi düşün ben napıyorum diye.

sadece yasin kol degil hakemlerin cogu kötü ,iyi denilecek kaç hakem var ? bu herif lazın köylüsü oldugu icin torpilli

Ya var ya bide utanmadan ahlak satıyolar ya odunla dövecen bunlaeı

göztepe ezim ezim ezdi feneri, fener anadolu takımı gibi kapandı sahasına. büyük takıma bak reziller.

Boşuna mı yabancı VAR'ı kaldırdılar, alışın böyle maçlara. Vaktinizi de boşuna harcayıp sinir stres olmayın. Gidin film, dizi filan izleyin en azından sinirlenmemiş olursunuz. Niye izlediğinizi anlamıyorum ben mesela.

Sezonun ilk maçında maalesef fenere kaybettirmezler imkansız gibi bişey

Dursun Özbek yönetimi mükemmel işler yapıyor futbolda. Ancak hep söylediğim gibi eksik kalan bir şey var. Fb'nin Ali Koç'la birlikte artık iyice hakim olduğu tff, mhk, pfdk, spor medyası gibi konularda rasyonel planlar yapılmalı. İki üç sene içinde olacak iş değil, Gs artık bununla uzun vadeli ve akıllıca bir mücadeleye başlamalı.

bu arada bakın görün cok gecmeden yabancı var yine gelecek ama şu da var bizim yönetimde cok samimiyetsiz bu hakemler konusunda

Geri
Üst Alt