SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

İrfan can kahveciyi alip max cirkef modu acabilir

senaryo belli dk 60 göztepeli oyuncu kırmızı yer fener sürekli uzun toplarla göztepeye yüklenir ceza sahasında kendilerini yere atarlar hop penaltı. maçı 1-0 fb alır.

Yasin Kol, normalde kolay soylemem ama tipin tam samar atmalik ya

Görmüyor arkasındakini falan diyo torpilli hakem

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feyanord maçı göz boyadı rezil oyunları gözükmedi defansları leş
feyenoorda karsı istanbulda iyi oyundan ziyade inanılmazda şanslıydılar attıkları 3 golun öncesinde rakip net kacırıyor dönen topu gol yaptılar

bunların esas test macları lazio ve benficaydı tüm defoları orada cıktı
bu macın skoru ne olursa olsun gecen seneye göre güc kazanmadılar bu cok acık

İçimizdeki fener iyi oynasa da hem yangın yapsam hem Okan'a sövsem diye bekleyenler ilk 45 dk pek istediğini bulamadığı için fazla mesaj yazılmadı, 2. yarı fener öne geçerse konudaki mesaj sayısı 2-3 katına çıkar

Yönetim HEDEF GÖSTERMELİ.

ONUR ÖZÜTOPRAK ADLI EYYAMCI VARA ÇAĞIRMAYAN

Adını anarak Onur Öztoprak adlı hakem neden net kırmızı için hakemi çağırmadı diye açıklama yapılmalı

Ama aynı chp gibi bizim yönetim anca gaz alsınlar

göztepenin yedekte iyi oyuncular var biraz şansları yaver giderse duran toptan cakabilirler

Ben de açıklama yapılmasına karşıyım… ne zaman açıklama yapsak bize giriyor. Yeter kodumun hakemlerini görmüyorlar mı? Açıklama yapılacak bir durum mu var? Götümüzü yırtsak ne olacak? Zaten gördüklerini kendi yaptıklarını yapmamaya mı başlayacaklar?
Elinle müdahale edip değiştireceksin, açıklama bu işte. Öyle boş lafların bir ağırlığı yok çünkü karşında muhatap yok

Futbolda YAPI var diyorlar da aslında AYIP var. Yeter artık..

Geri
Üst Alt