- 20 Ağustos 2009
- 16.774
- 20.343
- 2.973
Böyle yalanlarla kurulmuş rezil ortamdan başarı gelir mi size anca kendi aptal kitlenizi kandırırsınız. Bizim 10 kazandığımız yerde siz belki 1 kazanacaksınız bundan sonra böyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica bunların ebelerini bişey yapar da ceza yemek istemiyorumBenfica'ya da elenirse bunlar karışır gene hadi lan benfica bitir işlerini
Bak güzel kardeşim bazen öyle bir bakış atarsın ki karşındaki altına kaçırır.0 0 biten maç için 0 0 bitti yazarak ne anlatılmış olabilir abi alt metinde
Samicim Amrabat topa dokunamiyor. Ben de ilk oyle sandim ama kamera arkasindan verilen goruntude net bir sekilde goztepeli dokunuyor.Amrabat önce topa dokunuyor
O pozisyonun penaltı olması gerçeği tartışmaya açık bile değilAmrabat önce topa dokunuyor
Bu açıyı izle çok net
Ondeki acı yanıltmis hocam net pensltiymisSamicim Amrabat topa dokunamiyor. Ben de ilk oyle sandim ama kamera arkasindan verilen goruntude net bir sekilde goztepeli dokunuyor.
Uğursuz BAŞKANIMMMMM. Teşekkürler
BİTTİ