SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Geride bıraktığımız 3 sezon boyunca bir kere bile şöyle rezil bir lig maçı oynamadığımız için çok teşekkürler Okan hocam.

erkan engin ve emre malok ifşa oldu artık o yuzden bu herifi piyasaya sürdüler dikkat edin sürekli fener maclarında bu herif cubuklu formayla fotoları yakındır cıkar

yanı orta hakem degil bugun, var esas konusulması gereken hakem
Ya fenerli de olabilir, illa hepsi bi takım tutuyordur. Adam ahlaklı olacak abi. Adamda iş ahlakı diye bişey yok

Dalga geçtik ettik de Dzeko da bu 2 şabana göre aşırı etkiliydi bence, ağır mağır ama baya top tutup pozisyon yaratıyordu. Kostic le Dzeko gitti geçen senenin en etkili 2 futbolcusu. Bu sene lig 10 haftada biter herhalde.

Ya fenerli de olabilir, illa hepsi bi takım tutuyordur. Adam ahlaklı olacak abi. Adamda iş ahlakı diye bişey yok
bunların cogunu satın alıyorlar yada işte tehdit ediyorlar mac vermıyorlar

tabi ben hakemlere kızmıyorum bizde yönetim yok ses eden yok valla ben olsam 2 kat fazlasını yapar gs baskanını isim vererek dalga gecerdim rezil ederdim

bunların cogunu satın alıyorlar yada işte tehdit ediyorlar mac vermıyorlar

tabi ben hakemlere kızmıyorum bizde yönetim yok ses eden yok valla ben olsam 2 kat fazlasını yapar gs baskanını isim vererek dalga gecerdim rezil ederdim
Abi elinle müdahele etmen laızm artık. Götüreceksin tümden tff mhk yi. Adamların ar damarı çatladı utanmadan ayan beyan yapıyorlar biz de izliyoruz. Şampiyon oluyoruz diye bişey yapılmıyor, geçen sene şampiyon olamasaydık yanıyordu şimdi ortalık. Böyle olmaz ama her sene aynı bok biz bu stresi yaşamak zorunda mıyız

Özeti izleyen var mı?
Fenerin pozisyonları
1 - 1. penaltı beklentisi
2 - 2. penaltı beklentisi
3 - Duran dirsek
4 - Göztepe 1. sarı kart
5 - Göztepe 2. sarı kart
6 - 3. penaltı beklentisi ve verildi

Adamlar böyle böyle haksız 1 puan ve 3 puanlarla 2. oluyorlar

İşten yeni geldim bu tırtlar penaltı mı kazandılar ya?
Göztepe nin maçın başında tartışmaya kapalı net penaltısı verilmedi

Duran ın %100 kırmızısı verilmedi

Göztepe ye çıkan kırmızı çok komik bi kırmızı

Cenk de penaltıyı güzel aldı bunlar da yiyesi varmış yedi

Maç içinde ince kıyımları söylememe gerek yok herhalde

Bu kadar şeye rağmen maçı gol bile atamadan bitirdiler

Dalga geçtik ettik de Dzeko da bu 2 şabana göre aşırı etkiliydi bence, ağır mağır ama baya top tutup pozisyon yaratıyordu. Kostic le Dzeko gitti geçen senenin en etkili 2 futbolcusu. Bu sene lig 10 haftada biter herhalde.
kesınlıkle dogru ben bunu daha mayıs sonunda burada söylerken bazı arkadaslar dalga gecmıslerdi ,evet avrupa icin filan el freni tadic dzeko kostic lakin bu herifler oyuna akıl katıyordu
topu stop edip kafasını kaldırabilen tek adam kalmadı fenerde biraz irfan sadece
işte bu yüzden hucumda herkes ayagına bekleyip ezbere koşuyorlar
tadic denen herif 15 dkda mac cozuyordu attıgı paslarla sahada yürüse bile keza dzekoda
yani yanlıs adamlar transfer ettiler
9 numarada böyle bir oyuncu lazımken duran gibi alaksız birini aldılar

3 Stoper 2 net bek amrabat fredle anadolu takımı maçına çıkan hoca

Jahahaahahahqh

Abi elinle müdahele etmen laızm artık. Götüreceksin tümden tff mhk yi. Adamların ar damarı çatladı utanmadan ayan beyan yapıyorlar biz de izliyoruz. Şampiyon oluyoruz diye bişey yapılmıyor, geçen sene şampiyon olamasaydık yanıyordu şimdi ortalık. Böyle olmaz ama her sene aynı bok biz bu stresi yaşamak zorunda mıyız
evet zorundayız ,aysal yönetimi gibi faruk süren yönetimi gibi yada erden gibi bir baskan gelene kadar yasıyacaz
bende cok sinir stres oluyorum sürekli baş agrısı
ali gitsede bıraksam diye bakıyorum kac yıldır yaşlandım gitmiyor hala herif
özetle şu anki siyasi ortamda tüm başkanlar hepsi biat eden tipler tff baskanı dahil hakemler dahil bakma hepsi memnun aslında
yaz dönemi tff kongresinde biri bile gitsin diyemedi
dursun ve laz dusman gorunuyor ya bakma onlarda dusman filan degil
bizim şansımız hocamız cok iyi ve erden cok iyi bir temel attı
ayrıca karşı taraf ismail dönemi harici hep yanlıs işler yaptı ve yapıyor
ali koc fenerinin amacı şampiyon olmak degil 1.amacları gs sampiyon olmasın isterse sarıyer olsun öyle öfkede bir adam

Tek isabetli sutu penaltı olan takıma 1 puan hediye eden hakem yönetiminin colugundan çocuğundan çıkar umarım

En nesiri ve duran feyenoord stoperlerini ezmişti hava topunda

Bu maçta da gtepe stoperleri ezdi nesyri ve duranı
Göztepe 3lü savunma boy ortalaması 1.92 m😁, Ayrıca Helton’un Avrupa seviyesinde stoper olduğunu düşünüyorum. davidson’la tandemini izlemek isterdim. Fm’de çok iyiydiler😀

Tadic de var

Üstelik ilgilendikleri kerem ve nene top tutan adamlar değil.hareketli ama benciller

Geri
Üst Alt