- 12 Haziran 2015
- 32.902
- 25.783
- 2.533
Hakem sayesinde 1 puan almıslar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sadece 1 maç oynadın ya, 1 maç. Nasıl bu hale gelebilirsin, ne anlattılar sana. Vallahi pes. Kurşun yemiş gibi her pozisyonda nasıl atabilirsin kendini. Çıldırmalık.
Adamlar 0 pozisyon yaratti, ki birde 60 dan sonra yarim saat 10 kisiye karsi. Biz olsaydik Okan Istifa bombasi patlamis olurdu sosyal medya ve forumdaolum bu fenerliler demiyor mu 63 dk biz ne oynadık diye? şu topu biz oynasak allah çarpsın devre arası forum kapanırdı.
O kadar nefret ediyorum ki adamlarin puan kaybindan sonra anormal neseli oluyorumNefret ediyorum bu pislik camiadan. Tüm pislikler bunlardan geliyor. Küme düşselerde temizlensin futbol. Kirli ellerini çeksinler.
Bunlar sittin sene gol atamazlardı. Kırmızı mecbur gösterecekti satılmış hakem.
Her sene aynı tiyatro.
Szymanski yine ayni zaten, bal yapmayan ari. Burda begenilmeyen Sara bi 10 kat daha yararliTadic in yerinide dolduramadılar
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkez bunu daha 60. dakikada demis, hiçte sasmamispenaltı bonuslarını son dakikalarda kullanacaklar gol gelmez ise
Kaldi 32 maçin 31ibizim yönetim uyumaya devam etsin 34 maçın 34’ünü de EŞŞEK gibi kazanmak zorunda kalırsınız böyle EŞŞEK olana semer vuran çok.