SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Bjk ilerden çıt yok. Bizim yönetim sesiz ama taraftar itiraz ediyor. Bunlarda taraftarda sesiz hatta bazıları şikecileri savunuyor.

bu arada simanskiden herşeyi yapmasını bekliyorlar

takımın tüm press gücü herifte

bi insan prime mertens degilse hem asist hem gol hem o pressi yapamaz

bunlar o adam yerine inş pasör birini alıp oyun pressinide bırakırlar

böylece anadolu takımlarının yaptıgı top kayıplarınıda cezalandıramazlar ilerde cok yavaşlarlar

Normalde maçı hak eden Göztepe 'ydi. Hakem baya bi etki etti. Bu arada Göztepe lige en hazır takım an itibariyle.

Macin özerine baktım. Serefsizler. Bari Hakeme biraksaydiniz penaltı vuruşunu ne de olsa en çok o hak etti penaltı atmayı

Tum goy goy bir yana,

Goztepe yaraticilik olarak bir tik geriye gelmis + forvet eksikligi bariz var ileride.genede disiplinli kaldi sayilir defansta.

Fener ise tadic ve dzekonun oyun yonlendirmesini mumla arar bu sezon. Rakip Ceza sahasinda bakmadim ama cok az topla bulusmasi var forvetlerinin. Bunun icin transfer bir sey yapmazlarsa ilk 5 bile zor onlara - tabii hakemler dunku gibi yonetirse her maclarini ayri.

Yasin Kolda sinsi -hadi fenere de 2 3 sari vereyim, oosterwolde ye 1 kirmizi esirgemeyeyim de belli olmasin ayagindaydi. Gene son 10dk duran top icin en az 5 6 tane faul caldi daha mudahele olmadan.

Bir kere de fener 10 kişi kalsın

Sonra da son dk rakip penaltı kazansın

Ulan her maç skandal olur mu bir ülkede

Duran kasıtlı dirsek atıyor sarı veriyor, adamın suratına tam oturmadı diye mi hayırdır yani
Yaşayacakları/yasatacaklari sezondan fragman yayınlandı dün akşam.90+ lari Okadar çok kanirtacsklar ki.Tarifsiz.İsin tuhaf tarafi artık hicbirseylerine şaşırmiyoruz.Şaşirtamiyorlar.

Archie Brown'u Attila Szalai'ye benzettim. O da kenardan çok iyi toplar keserdi merkeze, ama savunma kısmında çok aveldi.

Archie Brown'u Attila Szalai'ye benzettim. O da kenardan çok iyi toplar keserdi merkeze, ama savunma kısmında çok aveldi.
Biraz goztepenin pas oyun zayifligida var o denklemde acikcasi. Birde sag bekteki arda miydi adem miydi, iyi sayilmazdi, baya rahat top getirdi aslinda brown.(Son bolumde tabi, mourinho top tufek modundayken)

Nesryde 2 kere sansi buldu , 1 tanesinde gene okuz gibi zipladi vuramadi ama.

Genelde goztepe merkezi iyi karsiladi sayilir yan toplari. İleri hatta 1 2 kaliteli ayak olsa biraz oosterwolde atilinca o bosluktan gol bile cikmasi gerekirdi

Geçen sezona göre daha da güç kaybetmişler gibi görünüyor. Dzeko ve Tadic varken daha iyiydiler.

Belli belirsiz görüntüden Icardi ceza aldı. Şu hareket normal mi, adam bi anlık sinirle girişse kırmızı yiyecek. Aynısını Torreira yapsa aforoz edilmişti şimdiye.

Bu onursuz özütoprağın yönettiği önceki maçlara bakınca dünkü VAR kararlarına şaşırmadım. Bunların Trabzon’daki olaylı maçında baş sorumlusu buydu. Bizim Trabzon maçında dışardan çevirilen topu da görmezlikten gelmişti zaten.
Ama daha emre malok ve erkan engin gibi adamlar görev alacaklar.
Bizim yönetim tabiki her zamanki gibi suspus.

Geri
Üst Alt