SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Bizim yöneticiler cemiyette rakıdan kafayı kaldiramamistir, açıklama filan yapacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Göztepe nin maçın başında tartışmaya kapalı net penaltısı verilmedi

Duran ın %100 kırmızısı verilmedi

Göztepe ye çıkan kırmızı çok komik bi kırmızı

Cenk de penaltıyı güzel aldı bunlar da yiyesi varmış yedi

Maç içinde ince kıyımları söylememe gerek yok herhalde

Bu kadar şeye rağmen maçı gol bile atamadan bitirdiler
Gol atamadan degil, kaleye sut atamadan bitirdiler

Penalti haric kaleye sutlari yok

Bizim yöneticiler cemiyette rakıdan kafayı kaldiramamistir ,açıklama filan yapacak ne beyin ne göt var

Haftaya bu VAR hakemi bizim maça atanıp bizim penaltımızı veya golümüzü vermedikten sonra belki maç sonu çıkıp hakemlerin daha dikkatli olmaları lazım gibi saçma bir açıklama yaparlar.

Ingiltere’de affetmiyorlar tabiki:

Yapi diye kafamizi yiyorlar, yapinin sozluk anlami kendileri.

Olaitan sağlam topçu. Bu sene olay olur bu çocuk.

Antep maçından sonra verilen tüm kararlar doğru olmasına rağmen ortalığı yangın yerine çeviren fenerbahce ve medyası bizim yönetim neden açıklama yapmıyor hemde bu kadar bariz hata olmasına rağmen amrabat net penaltısı duranın net kırmızısı cenk verilen komik penaltıya neden sessiz arkadaş şimdi konuşmasan eğer illerde olacaklara nasıl önlem alırsın dün olanlar akıl alır gibi değil bir hakem bir takıma daha ne kadar yardim edebilir buna rağmen kazanamadı o ayrı Malık her sene neredeyse her maç bu kadar olmasa de bunun kadar kollaniyor fener hemde deplasmande kadikoy düşünün bide.

Afbeelding

Bu arada aldıkları doping dozunu az kalmış olabilir fenerli oyuncularin haksızlık etmeyelim.

Yonetim halen aciklama yapmadi. Gercekten yazik. 3 dakikada penaltisi verilmedi Göztepenin. Durana kirmizi vermedi. Serefsiz hakem, herseyi yapti fener galip gelsin diye. Bu hakem bir daha hakemlik yapmamasi lazim. Ama iste fenerasyon baskanin köylüsine yine maç verirler. Yönetim halen uyusun.

Amrabatın pozisyonu için Tugay kerimoğluna sormak gerek geçen haftaki torun pozisyonu ile nasıl aynı. Göz var nizam var. Dışarıdaki bize düşman olanları anlıyoruzda. İçimizden çıkıp ben Galatasaraylım diyenlerin bu kadar yavşak olmasını anlamıyorum.

Geri
Üst Alt