SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Bu göz gözün 5 numaralı stoperi Helliton mudur nedir, geçen senede takip ettim büyük maçlarda herif gerçekten çok iyi.

Zaten anormal bi fizik yapısı var. Osi yi sindiren 1-2 heriften biriydi geçen senede

İzbandut gibi bişi zaten bide hızlı.
Bu penaltı öncesi köşeyi söyleyen hangi numaraydı ya 5 diye hatırlıyorum öyleyse bu zekada herifi kaçırmamamız lazım. Nelson melson ne varsa verip almak lazım cidden iyi herif

Sezon başı söylemiştim mou 2.senelerinde umursamaz takılan bir hoca ve yaptıkları tüm transferler yanlış, takimin ihtiyacı olan tip oyuncular yerine alakasız isler yaptilar
Forvet konusunda ozellikle cok büyük patladilar ,su an onların kanada feghouli tarzı adam lazımken yine yanlış adamlara bakıyorlar
Tadic dzeko ve özellikle kostic bunlar ağır oyuncu olsada oyun kuran oyuna akıl katan tiplerdi simdi 1 tane bile oyle oyuncu yok
Tadic girip 10 dkda maç çözen adamdı

Futbolun organize kısımlarının yorumlanamadığı ,konuşulamadığı yerlerde sürekli hakem kararları tartışılır zaten
Normal buluyorum bunları ,gül dağıtalım herkese ,tugayın konuşması direk fail zaten en ilginci de o !
Torreira ile aynıymış ,fb faul kullanmalıya getirdi aynıysa 😂

Ulan daha ilk oynadıkları maçta hatta ilk 45 dakikada verilmeyen 2 net kırmızı, 1 penaltı var. Böyle aşağılık bir düzen olabilir mi ya.

bu arada simanskiden herşeyi yapmasını bekliyorlar

takımın tüm press gücü herifte

bi insan prime mertens degilse hem asist hem gol hem o pressi yapamaz

bunlar o adam yerine inş pasör birini alıp oyun pressinide bırakırlar

böylece anadolu takımlarının yaptıgı top kayıplarınıda cezalandıramazlar ilerde cok yavaşlarlar
Vay be futbol ha

Bu Onur Özütoprak denen herifi şimdi bişey dicem ceza almak istemiyorum ifb nin maçına atayanları sallandırman lazım yönetim.

Bu insan evladı geçen sene de Konya da katliam yapmıştı.

Şu Yasin kol denen hakeme acilen bir çözüm bulunması lazım. Çok sıkıntılı bir hakem. Kesinlikle objektif ve iyi niyetli bir hakem olmadığını düşünüyorum.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şeyi merak ediyorum. Acaba Mourinho'nun eline BAY ve Osimhen'i versek yine aynı tarz mı oynatır?

Özeti izleyen var mı?
Fenerin pozisyonları
1 - 1. penaltı beklentisi
2 - 2. penaltı beklentisi
3 - Duran dirsek
4 - Göztepe 1. sarı kart
5 - Göztepe 2. sarı kart
6 - 3. penaltı beklentisi ve verildi

Adamlar böyle böyle haksız 1 puan ve 3 puanlarla 2. oluyorlar
Sorry sıralı olmasa da madde 7 de varmış
7 - 3. penaltı beklentisi 🤣🤣🤣

Bu arada Cenk yavşağı (Rakip ile topun arasına ayağını sokup haksız bir penaltı alan oyuncu) kasığında meydana gelen kas yaralanması sonucu sezonu kapatmış olabilir.
Bu sahtekarın futbol hayatının bitmesi dileğiyle.

Kostic daha iyi kesiyordu geçen sene
Hem Kostic hem Tadic müthiş orta kesiciydiler, ağzının içine orta yapıyorlardı, Nesyri boşuna atmadı o kadar golü. Onların gidip Archie'nin gelmesi ve o bölgede tek kalması harika oldu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt