- 23 Aralık 2008
- 60.015
- 57.542
- 4.933
kaçan penaltılarını izlemek çok eğlenceli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya fenerli de olabilir, illa hepsi bi takım tutuyordur. Adam ahlaklı olacak abi. Adamda iş ahlakı diye bişey yokerkan engin ve emre malok ifşa oldu artık o yuzden bu herifi piyasaya sürdüler dikkat edin sürekli fener maclarında bu herif cubuklu formayla fotoları yakındır cıkar
yanı orta hakem degil bugun, var esas konusulması gereken hakem
bunların cogunu satın alıyorlar yada işte tehdit ediyorlar mac vermıyorlarYa fenerli de olabilir, illa hepsi bi takım tutuyordur. Adam ahlaklı olacak abi. Adamda iş ahlakı diye bişey yok
Abi elinle müdahele etmen laızm artık. Götüreceksin tümden tff mhk yi. Adamların ar damarı çatladı utanmadan ayan beyan yapıyorlar biz de izliyoruz. Şampiyon oluyoruz diye bişey yapılmıyor, geçen sene şampiyon olamasaydık yanıyordu şimdi ortalık. Böyle olmaz ama her sene aynı bok biz bu stresi yaşamak zorunda mıyızbunların cogunu satın alıyorlar yada işte tehdit ediyorlar mac vermıyorlar
tabi ben hakemlere kızmıyorum bizde yönetim yok ses eden yok valla ben olsam 2 kat fazlasını yapar gs baskanını isim vererek dalga gecerdim rezil ederdim
Yeni gordum. Bu pozisyon penalti degil. Hele VAR'lik hic degil. Resmen son dk maci fenere vermek icin, herzamanki gibi uydurulmus bir penalti.kaçan penaltılarını izlemek çok eğlenceli
Neden sasiriyorsun Kamil? Herzaman olan birsey.İşten yeni geldim bu tırtlar penaltı mı kazandılar ya?
Göztepe nin maçın başında tartışmaya kapalı net penaltısı verilmediİşten yeni geldim bu tırtlar penaltı mı kazandılar ya?
kesınlıkle dogru ben bunu daha mayıs sonunda burada söylerken bazı arkadaslar dalga gecmıslerdi ,evet avrupa icin filan el freni tadic dzeko kostic lakin bu herifler oyuna akıl katıyorduDalga geçtik ettik de Dzeko da bu 2 şabana göre aşırı etkiliydi bence, ağır mağır ama baya top tutup pozisyon yaratıyordu. Kostic le Dzeko gitti geçen senenin en etkili 2 futbolcusu. Bu sene lig 10 haftada biter herhalde.
Oostervolde yi de oyundan çıkarmadı rakip 10 kişi ve pozisyona giremiyorken sarısı varken. Bu adam ya bunadı ya bilerek yapıyor başka açıklaması olamaz3 Stoper 2 net bek amrabat fredle anadolu takımı maçına çıkan hoca
Jahahaahahahqh
evet zorundayız ,aysal yönetimi gibi faruk süren yönetimi gibi yada erden gibi bir baskan gelene kadar yasıyacazAbi elinle müdahele etmen laızm artık. Götüreceksin tümden tff mhk yi. Adamların ar damarı çatladı utanmadan ayan beyan yapıyorlar biz de izliyoruz. Şampiyon oluyoruz diye bişey yapılmıyor, geçen sene şampiyon olamasaydık yanıyordu şimdi ortalık. Böyle olmaz ama her sene aynı bok biz bu stresi yaşamak zorunda mıyız
Göztepe 3lü savunma boy ortalaması 1.92 mEn nesiri ve duran feyenoord stoperlerini ezmişti hava topunda
Bu maçta da gtepe stoperleri ezdi nesyri ve duranı
Tadic de varDalga geçtik ettik de Dzeko da bu 2 şabana göre aşırı etkiliydi bence, ağır mağır ama baya top tutup pozisyon yaratıyordu. Kostic le Dzeko gitti geçen senenin en etkili 2 futbolcusu. Bu sene lig 10 haftada biter herhalde.