SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Feci PR yapıyor yavaş yavaş Eylül ayında seçim gereksiz gibi bir gündem yapıyorlar.
genc cok fazla üye var benımde arkadaslarım var hatta bunların arasında bakın benı destekleyın hemen üye olacaksınız dedikleri bile var
ama topladıkları 10 bin imza cok ciddi rakam istanbul dışı oylar belirleyecek bunun akıbetini

fenerin penaltı dogru diyen arkadaslar sarhoş degillerse fenerlide degillerse açıklayabılırlermı nasıl penaltı ?
ifb standartlarında penaltı işte, böyle bi skor varken böyle bir ortamda o pozisyona penaltı çıkmaması imkansız bu var la hakemlerle. Böyle bir malzemeyi kaçırma şansları yok. Yani o açıdan anlaşılabilir buldum bu penaltıyı.

Saha içine sonra gelebiliriz, ülkede futbolun anasını bellediler, o sebeple anlaşılabilir bir penaltı. Çalınacağından tereddüt bile etmedim.

Amrabat önce topa dokunuyor
Sami Allah için neyi savunuyorsun şurada. Amrabat ın yaptığı net penaltı… topa dokunmuyor ki dokunsa bile penaltı. Barış a olmuştu sanırım bir maçta topa vurduktan sonra adamın ayağına geliyor diye… tekrar edeyim burada amrabat ın topa teması falan da yok…

Ayrıca yüze bile isteye atılan dirsek kırmızı olmalıydı…

Bak güzel kardeşim bazen öyle bir bakış atarsın ki karşındaki altına kaçırır.
Kendi takımlarına yapılan haksızlıkları ve bunun tam tersi fenerbahçe’nin maç boyunca koruma altına alınması kırmızı kart ve penaltı kovalayan bir yönetime fenerbahçe her türlü korumaya rağmen maç 0-0 bitti derken aslında bu korumalar olmazsa maç bu şekilde bitmez demek.Kısaca adamlar taşak geçiyor.Bunu anlaman lazım.
Güzel hayal gücü. Neyse uzatmaya gerek yok çünkü varsayım üzerinden gidiyorsun niyet okuma yapıyorsun.

Görüşüne saygı duyuyorum uzatmak istemiyorum iyi forumlar diliyorum.

ifb standartlarında penaltı işte, böyle bi skor varken böyle bir ortamda o pozisyona penaltı çıkmaması imkansız bu var la hakemlerle. Böyle bir malzemeyi kaçırma şansları yok. Yani o açıdan anlaşılabilir buldum bu penaltıyı.

Saha içine sonra gelebiliriz, ülkede futbolun anasını bellediler, o sebeple anlaşılabilir bir penaltı. Çalınacağından tereddüt bile etmedim.
evet klasık fb penaltısı zaten yine var vermiş
aslında bu yasin kol kötü ama cokta cakal bir hakem tam laz,kritik kararları hep vara bırakıyor
ama dedigm gibi fenerli degil bence ama rezil hakem haftaya 8jk macını yönetsin urfa macını yönetsin onunda içine eder

evet klasık fb penaltısı zaten yine var vermiş
aslında bu yasin kol kötü ama cokta cakal bir hakem tam laz,kritik kararları hep vara bırakıyor
ama dedigm gibi fenerli degil bence ama rezil hakem haftaya 8jk macını yönetsin urfa macını yönetsin onunda içine eder
Sürekli fb maçlarına bu adamı atıyorlar. Özellikle de muhtemel puan kaybı olacak maçlara. Hacıosmanoğlu ne kadar fenerli ise bu da o kadar fenerlidir.

Yani bu duruma engel olamamak koyuyor bana. Bu kadar ayan yapılmaz.

Yalnız var daki de en az bu herif kadar tehlikeli o herifi yazdım kenara takipçisi olacağız

Ligdeki penaltı standardını yükseltmeliler biraz. Her maçta topçular kısa yoldan penaltı almak üzerine oynuyor sadece. İlk hafta Antep maçını gördük herkes sincap gibi zıplıyordu. TFF'den ümidim yok ama bir umut şu işe bir çözüm lazım.

En nesiri ve duran feyenoord stoperlerini ezmişti hava topunda

Bu maçta da gtepe stoperleri ezdi nesyri ve duranı

Sürekli fb maçlarına bu adamı atıyorlar. Özellikle de muhtemel puan kaybı olacak maçlara. Hacıosmanoğlu ne kadar fenerli ise bu da o kadar fenerlidir.

Yani bu duruma engel olamamak koyuyor bana. Bu kadar ayan yapılmaz.

Yalnız var daki de en az bu herif kadar tehlikeli o herifi yazdım kenara takipçisi olacağız
erkan engin ve emre malok ifşa oldu artık o yuzden bu herifi piyasaya sürdüler dikkat edin sürekli fener maclarında bu herif cubuklu formayla fotoları yakındır cıkar

yanı orta hakem degil bugun, var esas konusulması gereken hakem

Geri
Üst Alt